Prin ce coșmar a trecut Adela Popescu: „Au fost niște nopți în care nu am dormit și am plâns”

Prin ce coșmar a trecut Adela Popescu: „Au fost niște nopți în care nu am dormit și am plâns”
Ce a făcut Adela Popescu. Mulți au fost uluiți

Adela Popescu a dezvăluit, în cursul unei emisiuni televizate, că a trecut printr-o perioadă extrem de grea, de care aproape nimeni nu a știu. Însă acum, după ce-a reușit să treacă peste obstacole, prezentatoarea TV a decis că este ok să vorbească despre ea. Vedeta a mărturisit că s-a confruntat cu o problemă digestivă care i-a ridicat o mulțime de întrebări.

Coșmarul prin care a trecut Adela Popescu

Adela Popescu a mărturisit că a avut nopți în care nu a dormit deloc și a plâns, deoarece credea că se întâmplă ceva mult mai grav, și chiar a încercat cu putea minții să se mobilizeze, însă n-a putut să facă asta, ținând cont de situația în care se afla.

Eugenia Șerban a fost cea care a intervenit în discuție și a îndrumat-o să nu-și mai imagineze tot felul de probleme, pentru că nu are sens ca oamenii să se streseze înainte să afle că au ceva.

„Eu am trecut printr-o perioadă destul de ciudată, în sensul că aveam o problemă digestivă, nu știam ce și cum și mi-am pus o grămadă de întrebări. Și atunci am făcut un exercițiu de imaginație, cum că aș afla o veste rea. Trebuie să mărturisesc că au fost niște nopți în care nu am dormit și am plâns, eu crezând despre mine că sunt mult mai puternică.

Întotdeauna am crezut că dacă aș afla o veste rea, cu puterea minții aș putea să mă mobilizez. Nu! Mi-am dat seama fiind pusă aproape în situația aceea că nu aș putea să o fac. (..) N-are sens să ne stresăm înainte de a afla că s-ar putea să avem ceva”, a spus Adela Popescu.

Cum și-a revenit Adela Popescu după a treia naștere

Nu mai este un secret faptul că Adela Popescu, mamă a trei băieți, este extrem de ocupată și solicitată. La numai 4 luni de când l-a născut pe micuțul Adrian, soția lui Radu Vâlcan a luat decizia de a se întoarce la serviciu, unde telespectatorii o pot urmări pe micile ecrane de luni până vineri, la Vorbește Lumea.

„Da, m-am întors la fel de repede cum m-am întors la Alexandru, și asta nu mi-a afectat nici alăptarea. Se poate rezolva. (…) Evident, diminețile, când mă trezesc ca să mă pregătesc pentru emisiune, probabil că aș mai dormi, dar oricum n-aș putea să fac asta, pentru că cei mici trebuie pregătiți de grădiniță.

Și atât eu, cât și Radu am fi făcut asta, ne-am fi trezit. Pe de altă parte, ca stare de spirit, faptul că ies în fiecare zi din casă, că cineva mă machiază, mă îmbracă frumos și, cumva, îmi distrage atenția de la treburile casnice, asta m-a ajutat să mă pun pe picioare foarte repede. Chiar dacă de data asta n-am simțit nicio urmă de depresie postnatală sau mai știu eu ce. E foarte important să externalizezi anumite lucruri pe care tu nu poți să le faci.

E foarte important să externalizezi anumite lucruri pe care tu nu poți să le faci. Avem foarte mare noroc și cu ajutorul bunicilor, de fiecare dată. De regulă, copiii petrec weekendul cu ei, astfel încât ne putem relaxa, în timpul săptămânii merg la grădiniță până la ora patru. Deci, se poate”, a declarat Adela, exclusiv pentru VIVA.

Vedeta a mai mărturisit că starea ei de spirit este incredibilă de când s-a întors la Vorbește Lumea.

Urmăriți Playtech.ro și pe