Simona Halep caută alt antrenor? „Nu oricine poate lucra cu ea”

Autor: Claudiu Surmei - 13:12, 17 apr. 2019
Alexandra Dulgheru: "Simona Halep are nevoie de un antrenor care să o impresioneze"

Simona Halep ar putea avea un alt antrenor în viitorul apropiat, susține Alexandra Dulgheru. Sportiva a declarat că Daniel Dobre ar fi doar o soluție temporară și că numărul 2 WTA are nevoie de un antrenor care să îi impună respect.

„Simona e destul de independentă pe teren, nu cere mult ajutor, dar învață câte ceva de la fiecare antrenor cu care a fost și îi rămâne bine întipărit în minte. Ea este un pic o fire mai independentă și nu oricine poate lucra cu ea, nu acceptă pe oricine, nu poate să aibă respect pentru oricine, adică trebuie să-i câștigi respectul cumva”, a declarat Alexandra Dulgheru la Digisport.

Simona Halep și Daniel Dobre au început colaborarea înaintea turneului de la Miami, însă relația dintre cei doi nu pare una foarte bună. Unul dintre momentele care au dat de bănuit s-a petrecut în sferturile de finală de la Miami, când Simona a strigat în direcția antrenorului, căruia i-a spus să le transmită celor din staff să o încurajeze mai mult și să nu mai aplaude reușitele adversarei.

Alexandra Dulgheru: „Simona Halep are nevoie de un antrenor care să o impresioneze”

Alexandra Dulgheru a mai spus că Daniel Dobre nu poate fi sută la sută pentru Simona Halep din cauza unor probleme personale, iar constănțeanca ar putea fi antrenată de altcineva în următoarea perioadă.

„Trebuie cineva care să o impresioneze și automat oferă mai mult respect și ea. E o soluție domnul Dobre, e un om foarte bun, ca om și foarte bun profesionist, dar nu știu, cred că e o soluție temporară pentru că domnul Dobre mai are lucruri pe acasă, nu poate să facă deplasări prea mult, cred că o să o ajute în perioada asta pe zgură și intre timp ea caută pe cineva care să lucreze non stop cu ea”, a spus Dulgheru.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI