Ești nemăritată și vrei să grăbești nunta? Așa trebuie să te rogi corect la Dumnezeu

Ești nemăritată și vrei să grăbești nunta? Așa trebuie să te rogi corect la Dumnezeu
Esti nemaritata si vrei sa grabesti nunta. Asa trebuie sa te rogi corect la Dumnezeu

Dacă ești nemăritată și vrei să grăbești nunta, trebuie să ții cont de anumite sfaturi. Unul dintre ele se referă la cum să te rogi corect la Dumnezeu, astfel încât cererea în căsătorie să vină mai repede.

Unele domnișoare pot fi mai norocoase decât altele, care visează să se căsătorească, doar că propunerea din partea persoanei iubite se lasă așteptată. Fie din lipsă de timp, fie că încă nu simte momentul că trebuie să faceți pasul cel mare, iubitul tău te poate ține pe jar cu cererea în căsătorie. Ce trebuie să faci tu, pentru a grăbi nunta.

Aici intervine divinitatea. Trebuie să te rogi la Dumnezeu, pentru ca tu să fii cerută în căsătorie cât mai curând. Pentru asta, există o rugăciune specială, folositoare fetelor care visează la rochie albă de mireasă sau, de ce nu, sunt singure și vor o relație până la adânci bătrâneți.

Trebuie să știi că nicio cerere la Bunul Dumnezeu nu se înfăptuiește fără smerenie, post și rugăciune. Așadar, pentru căsătorie, trebuie să te rogi zilnic, dimineața și seara, să ții post două zile pe săptămână, adică miercurea și vinerea, și în posturile de peste an. Totodată, trebuie să împarți mâncare celor săraci sau să le oferi o vorbă de alinare celor aflați în suferință. Tinerele care țin cont de aceste reguli vor vedea că rugăciunea lor a fost ascultată de Dumnezeu.

Așa trebuie să te rogi corect la Dumnezeu

Iată ce rugăciune pentru căsătorie trebuie să rostească fetele nemăritate:

„O, Doamne, eu stiu că fericirea mea este să te iubesc pe Tine din tot sufletul meu, din toată inima mea și să împlinesc voia Ta cea sfântă. Îndreptează Doamne sufletul meu și umple inima mea. Vreau să fac doar voia ta căci Tu ești Ziditorul și Dumnezeul meu. Păzește-mă Doamne de mândrie și de iubirea de sine; înțelepciunea, smerenia și fecioria să înfrumusețeze chipul meu. Trândăvia nu este pe placul Tău și naște patimi. Da-mi dorință și putere de munca și binecuvintează toate faptele mele.

Tu ai poruncit oamenilor să trăiască în căsnicie cinstita. Așadar învrednicește-mă și pe mine, Părinte, de acesta chemare sfântă, nu pentru împlinirea poftelor mele, ci pentru împlinirea voii Tale. Căci Tu însuți ai spus: ”Nu este bine să fie omul singur” și i-ai dat femeie întru ajutor, și i-ai binecuvântat să crescă, să se înmulțească. Auzi acesta smerita rugăciune a mea, pe care o înalț Ție din adâncul inimii mele: Dă-mi un soț cinstit și binecredincios, pentru că împreună, în înțelegere și iubire să Te slăvim, Mult Milostive Doamne, în numele Tatălui și Fiului și Sfantului Duh, acum și pururea și în vecii vecilor. Amin.”

Citește acest acatist pentru căsătorie ori de câte ori cazi în deznădejde, fie că te afli acasă sau pe drum. Vei vedea că Dumnezeu îți ascultă rugăciunea sinceră.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI