Ești născut în decembrie? Iată ce se spune despre persoanele care au ziua în această lună

Persoane care s-au născut în decembrie

Decembrie este plin de veselie – prăjituri de Crăciun și nopți de film confortabile incluse. Este, de asemenea, o lună plină de zile de naștere, iar bebelușii din decembrie poartă cu ei spiritul sezonului pe tot parcursul anului. Iată ce se spune despre cei care s-au născut în decembrie.

Iată ce se spune despre persoanele care s-au născut în decembrie

 • Persoanele care s-au născut în decembrie, trăiesc mult, mult timp, potrivit celor de la goodhousekeeping.com. Persoanele născute în decembrie au mai multe șanse să trăiască până la 105 – sau chiar mai mult. Zilele lor de naștere pot fi târziu în an, dar au parte de multe!
 • Persoanele care s-au născut în decembrie, se descurcă mai bine la școală. Unii oameni consideră că este un dezavantaj să fii unul dintre cei mai mici copii din clasă, dar studiile arată că, până la absolvire, elevii mai mici depășesc colegii mai în vârstă din aceeași clasă.
 • Persoanele care s-au născut în decembrie sunt matinale. Poate că are ceva de-a face cu nașterea într-o lună în care se întunecă la 16:00, dar cercetările au descoperit că persoanele născute în decembrie au mai multe șanse să meargă la culcare devreme și să se trezească devreme. Cei născuți în decembrie fac lucruri în timp ce noi ceilalți încă ne luăm cafeaua.
 • Persoanele care s-au născut în decembrie, este mai probabil să fie stângace. Un studiu din cadrul Universității din Viena arată că bărbații născuți în noiembrie, decembrie și ianuarie sunt mai predispuși să fie stângaci.
 • Stomatologia ar putea fi în viitorul persoanelor care s-au născut în decembrie. Cercetătorii din Marea Britanie au raportat în Journal of Family Health că au găsit o legătură statistică între luna nașterii și anumite profesii. Potrivit acestui studiu, născuții din decembrie aveau mai multe șanse să devină stomatologi.
 • Persoanele care s-au născut în decembrie au instincte de medalie de aur. Potrivit unui studiu publicat în Jurnalul Internațional de Medicină Sportivă, cei născuți în lunile de iarnă, în special în decembrie, au capacități atletice naturale – și o mână de medalii olimpice de aur pentru a demonstra acest lucru. În decembrie s-au născut doi medaliați din Fierce Five, Mckayla Maroney și Gabby Douglas.
 • Persoanele care s-au născut în decembrie sunt mai puțin iritabile. Deși oamenii născuți în decembrie sunt mai predispuși la depresie și la atitudini pesimiste, în general au mai puține schimbări de dispoziție.

Persoane care s-au născut în decembrie

 • Persoanele care s-au născut în decembrie nu sunt la fel de susceptibile de a contracta boli majore. Într-un studiu care a examinat corelația dintre luna nașterii și boală, cercetătorii au descoperit că cei născuți în decembrie nu au dezavantaje majore atunci când vine vorba de contractarea bolilor. Sigur, nici ei nu aveau avantaje majore pentru sănătate, dar ne putem concentra asupra binelui.
 • Persoanele care s-au născut în decembrie, s-au născut în aceeași lună cu vedete talentate, actori și muzicieni, cum ar fi: Brad Pitt, Taylor Swift, Denzel Washington și Jake Gyllenhaal. Jurnaliști notabili și prezentatori de emisiuni de discuții născuți în decembrie sunt Diane Sawyer, Ryan Seacrest și Meredith Vieira.
 • Persoanelor care s-au născut în decembrie, le plac toate lucrurile albastre. Cel puțin când vine vorba de bijuterii. Pietrele lor de naștere acoperă o gamă largă de nuanțe de albastru strălucitor, inclusiv turcoaz, tanzanit și topaz.
 • Persoanele care s-au născut în decembrie, sunt fie Săgetător, fie Capricorn. Cei născuți până pe 21 decembrie sunt Săgetător, în timp ce cei născuți după 22 decembrie sunt Capricorni. Săgetătorii sunt cunoscuți ca fiind extrem de generoși, idealiști și de-a dreptul hilar. Capricornii, pe de altă parte, sunt responsabili, disciplinați și maeștri ai autocontrolului. Săgetătorii tind, de asemenea, să fie mai extrovertiți și mai ieșiți, în timp ce capricornii sunt mai compuși.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI