20 nov. 2020 | 17:00

Horoscop decembrie 2020. Probleme mari pentru zodii, de la Crăciun până la Revelion

News
Horoscop decembrie 2020. Probleme mari pentru zodii, de la Crăciun până la Revelion
Horoscopul lunii decembrie 2020

Horoscopul lunii decembrie 2020 anunță care sunt cumpenele și bucuriile din luna cadourilor. Potrivit specialiștior, luna va fi separată în două ca și energie: prima parte se află sub semnul eclipsei din 30 Noiembrie, iar mijlocul lunii va sta sub semnul altei eclipse.

Horoscop decembrie 2020 pentru toate zodiile

De asemenea, avem o singură planetă retrogradă, și anume, Uranus, astfel că riscul de trece de la o extremă la alta poate să fie drama lunii. Recomandat este ca în prima jumătate a lunii să evitați despărțirile, iar în a doua jumătate a lunii trebuie să evitați exagerările și excesele. Mai mult decât atât, la final de 2020, ar putea exista multe sesnibilități și frustrări în ultima zi din an, dar noaptea de Revelion va fi una plăcută.

Berbec

Berbecii ar putea simți că unele lucruri sunt peste puterile lor și nu este exclus să aibă un sentiment de tristețe oentru lucruri mici care nu credeau că are importanță. Este o lună de deschidere pentru studii pentru ei, noi pași către evoluție. Se anunță reușite și multe cheltuieli pentru Crăciun și Revelion.

Taur

Taurii vor simți o foame de satisfacții, de decizii negândite sau de pură zăpăceală. Atenție însă la instinctele dure. Va fi o mare atracție sexuală care poate pune stăpânire pe instinctele lor, dar și o luptă interioară mare care îi pot răscoli destul de mult. Pentru Tauri vor fi și în redobândirea unor daruri. Regretele trecutului îi vor cuprinde de Crăciun și de Revelion pe Tauri.

Gemeni

Gemenii trebuie să aibă grijă la reacții exagerate și să nu ia decizii pripite. Încă mai au pasiuni învechite care le vor da bătăi de cap, iar de Crăciun vor fi interiorizați, iar frici pot apărea obsesiv de Revelion. Dar sunt reușite în cuplu.

Rac

Pentru Raci va fi un final de an cu eliberare. Soarele va apărea pe strada lor, vor avea reușite în muncă și pe plan profesional. Revelinul îi va împlini, iar de Crăciun trebuie să facă o listă de obiective și câteva rugăciuni.

Leu

Relațiile toxice le dau bătăi de cap Leilor pe final de an și vor fi mai vulcanici ca oricând. Vor reuși să vindece și anumite aspecte mai puțin plăcute, dar altele se vor manifesta pe termen lung. De Crăciun vor avea zi grea și vor fi tensionați, dar de Revelion vor fi în formă.

Fecioară

Fecioarele mai au încă o problemă cu bulimia sau, după caz, alte probleme digestive. Se vor întreba dacă suny dispuși să se sacrifice în defavoarea țelurilor. Va fi o lună plină de lecții, dar și de reușite în familie. Crăciunul le este favorabil spiritual, iar Revelionul ăi va pune pe gânduri.

Balanță

Pentru Balanțe, energiile acestei luni sunt foarte importante în a-și apăra punctele de vedere și pentru a lupta pentru țelurile lor. Va fi mult efort pentru ei pe final de an.

Scorpion

Scorpionii vor avea reușite în acte și tranzacții. De Revelion își vor face planuri de viitor, iar de Crăciun va fi bine, se vor regăsi, în sfârșit, pe sine.

Săgetător

Săgetătorii vor avea o lună în care nu înțeleg unde au greșit, iar aparant, oricât de bine ar face lucrurile, ele tot nu ies cum trebuie. Vor fi și reușite în plan profesional. Crăciunul va fi ca o zi de rutină, dar de Revelion se pot întâlni cu prietenii.

Capricorn

Capricornii au parte de multe încercări pentru a primi câteva premii după acest an greu. Vor avea reușite în vindecarea personală, însă mare atenție la sănătate. Crăciunul va fi o zi dedicată celor dragi, iar Revelionul va fi ca o deschidere spirituală și mare pasiune în doi.

Vărsător

Vărsătorii simt nevoia să se adune ca un puzzle din bucăți, au nevoie să crească copilul lor interior. Sunt reușite legate de străinătate. Crăciunul și Revelionul vor fi frumoase în doi.

Pești

Pentru Pești sunt multe energii negative la final de an, se simt vinovați de multe lucruri sau li se întorc niște regrete. O lună cu lecții de personalitate și dificilă ca trăiri. Sunt reușite în plan profesional. Iar de Crăciun e zarvă: multe telefoane, e-mail-uri. De Revelion e rutină.

PlaySport
Ultimul clip cu Corduneanu în viață! Ce a apărut pe pagina de TikTok a văduvei interlopului
Ego.ro
TE SPERII! Cum arată cele mai apetisante femei din România fără machiaj FOTO
Ego.ro
SCANDAL! EA e amanta care i-a spart casa celebrului milionar român! Nu are pic de rușine!
Digi24
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cancan.ro
Cum a scris 'canadianul' TJ Miles numele Alexandrei Duli, pe bilețelul de nominalizare la Survivor All Stars. Războinica a crezut că e o glumă!
Stirile PROTV
Tentativă de asasinare a lui Zelenski. Presupusul criminal, un polonez, s-a oferit să ajute serviciile speciale ruse
Romania TV
Prime Paşte 2024. Ce angajaţi primesc 3.000 de lei pe card, plus o majorare de salariu de 1.200 de lei, tichete de masă şi spor „de armonizare” de 200 de lei
Capital.ro
Devine obligatoriu în România de 1 octombrie 2024. Se dau amenzi de până la 10.000 de lei
EVZ.ro
Scumpiri de weekend. Prețul benzinei crește la pompă
Adevarul
Ce trebuie să facem cu molozul și alte deșeuri din construcții. Depozitarea ilegală poate aduce sancțiuni uriașe
BZI.ro
Cât costă să petreci 1 Mai în complexul Andreei Esca! Vilele luxoase sunt în Valea Zânelor
Spynews.ro
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
Top 10 filme cu Amza Pellea. Actorul, un TITAN al cinematografiei românești
Parteneri
Trebuie neaparăt să stii asta daca ești client BCR. Banca aduce o serie de modificări pentru toți cei care dețin conturi
Redactia.ro
"Am intrat în biroul lui Ancelotti și a început să plângă!" Transferul care i-a "rupt" sufletul italianului
Digisport.ro
O româncă trage un semnal de alarmă: „Nu mai e de trăit în Italia”. Ce fenomen periculos a observat
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Digi24
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
Ieșenii s-au înghesuit la catafalcul lui Costel Corduneanu. Cei mai cunoscuți maneliști au cântat la priveghi
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. De ce nu vrea Alexandra Velniciuc să aibă copii. Actrița are o căsnicie de mai bine de 20 de ani cu Șerban Puiu / VIDEO
Spynews
Ciucă a dat VESTEA CEA MARE pentru milioane de români. Decizia care ar putea fi LUATĂ cât de curând
Capital.ro
Care sunt alimentele alcaline și care sunt acide. Medic: ”Chiar dacă nu credeați, asta se întâmplă!”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
ARMATĂ OBLIGATORIE în România! Din 2026, în DOI ANI, intră în VIGOARE
Mediaflux
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro