Este oficial! Ce vor face Cristina Ciobănașu și Doinița Oancea, după ce au jucat în Fructul oprit

Este oficial! Ce vor face Cristina Ciobănașu și Doinița Oancea, după ce au jucat în Fructul oprit

Cristina Ciobănașu și Doinița Oancea, două dintre actrițele pe care telespectatorii le-au văzut în Fructul oprit, vor face echipă și în noul serial tv pe care Antena 1 îl pregătește. În plus, cele două vor avea, în acest proiect, o legătură mult mai apropiată decât în producția care s-a încheiat.

Cristina Ciobănașu și Doinița Oancea, surori în noul serial tv

Cristina Ciobănașu și Doinița Oancea se regăsesc în distribuția serialului Sacrificiul, care va începe în această toamnă la Antena 1. Dacă în Fructul oprit, Doinița a jucat-o pe Tanța, menajeră în casa Anei Caragea (interpretată de Cristina Ciobănașu), de această dată lucrurile se schimbă.

În noul serial tv, Doinița și Cristina vor fi surori. Pe contul de instagram al Cristinei a apărut deja o poză de la filmări.

Selfie cu surorile Iris și Narcisa„, este descrierea care însoțește imaginea cu cele două actrițe. Poza a fost apreciată de peste 25.000 de persoane și a primit numeroase comentarii.

„Sunteți superbe!”, „Două frumoase!”, „Minunate!”, sunt doar câteva dintre mesajele lăsate de fani. 

Ce personaje vor avea Cristina Ciobănașu și Doinița Oancea în Sacrificiul

Narcisa Caraman (interpretată de Doinița Oancea) s-a măritat când a trebuit și cu cine a trebuit, atunci când tăticul Leo a hotărât. Suferința ei este că nu poate avea copii alături de Laviniu (Mihai Călin), avocat de profesie. Narcisa îşi însoțește soţul pas cu pas, cucerindu-l prin tot ce ştie, tocmai pentru a compensa problemele ei de infertilitate.

Iris Zamfir (interpretată de Cristina Ciobănașu), mezina familiei este absolventă a secției foto-video de la UNARTE și singura din neam care a mers la școală. Tatăl ei va fi exasperat când va afla că are de gând să își continue studiile, mai ales că nu înțelege cum poţi să te descurci în viață făcând poze.

În serialul tv, părinții celor două fete sunt Veorica Zamfir (Adriana Trandafir) și Leo Zamfir (Mihai Sandu Gruia). Serialul va fi difuzat în această toamnă la Antena 1.