Cum arată Giani din Las Fierbinți, când nu apare în serialul de la PRO TV. Pe stradă, nu îl mai recunoști

Constantin Diță, alias Giani din Las Fierbinți, spune că umorul este trăsătura pe care o are în comun cu celebrul său personaj. În vârstă de 39 de ani, actorul poate fi văzut în serialul de la Pro tv, care a cunoscut un succes uriaș, în piese de teatru, dar și în spectacole de stand up comedy. Vezi galeria foto cu îndrăgitul actor!

Ce face Constantin Diță, alias Giani din Las Fierbinți, când nu filmează pentru serialul de la Pro Tv

În serialul de la Pro Tv este Giani, maestrul combinațiilor din Las Fierbinți, în viața de zi cu zi Constantin Diță este un bărbat căsătorit și tatăl unui băiețel pe nume Vladimir.

Atunci când nu se află la filmări, actorul profită de timpul liber și, alături de fiul său, se ocupă de tot ce ține de joc sau joacă. „Lupte voinicesti, parc, plimbat pe la muzeu, încercări de desen, fazan pe animale, citit povești, plimbat pe bicicletă… de-ale copilariei. (…) Nu știu încă dacă Vladimir îmi va călca pe urme sau daca are fire de artist. Deocamdată am observat că memorează texte foarte ușor…”, povestea actorul, în urmă cu câțiva ani, pentru site-ul postului de televiziune Pro Tv.

Ce spune Constantin Diță despre Giani din Las Fierbinți

Au trecut aproximativ zece ani de când s-a dat startul filmărilor pentru serialul de comedie de la Pro Tv. Proiectul i-a adus notorietate actorului Constantin Diță și un public care i-a devenit fidel.

„Eu am ajuns la băiatul ăsta, Giani, pas cu pas, deci înseamnă că e ceva diferență între noi. Giani ia lucrurile mai ușurel, nu-i plac complicațiile, nu se leagă la cap cu nimic, nu e capabil să aibă grijă de nimeni, nici măcar de el, nu știe tabla înmulțirii… E un fluture… Mai o glumă, mai o combinație defectuoasă, mai o vrăjeală…

Eu sunt băiat de facultate, om rafinat, tată responsabil, gata oricând să iasă din peșteră pentru a vâna ceva, gata oricând să sar în fața leului ca să-mi apar familia, etc… Glumesc! Suntem diferiți până la un punct.

Eu sunt actorul și el e o convenție pe care o înțeleg. Aș putea să fac o listă cu ce e diferit, dar o să plictisesc cititorul. Las la latitudinea oamenilor să sesizeze diferențele„, spunea Constantin Diță, într-un interviu, potrivit protv.ro.

Sursa foto: Instagram, Facebook