Este Neti Sandu îndrăgostită? Dezvăluiri în premieră făcute de vedetă despre viaţa intimă

Este Neti Sandu îndrăgostită? Dezvăluiri în premieră făcute de vedetă despre viaţa intimă
Neti Sandu, despre viata ei privata

Este una dintre cele mai cunoscute vedete din România, iar de-a lungul anilor și-a păstrat aceeași imagine fără de cusur. Deși românii o urmăresc zilnic la televizor și îi ascultă previziunile astrale cu interes, puțini sunt cei care o cunosc cu adevărat pe Neti Sandu. Dezvăluiri din viața privată a brunetei. Cine este bărbatul care i-ar fi furat inima.

Cine a convins-o pe Neti Sandu să devină astrolog

Neti Sandu nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din România, fiind un astrolog reputat. Deși este o fire deschisă și caldă, puțini sunt cei care au reușit să cunoască detalii din viața privată a lui Neti Sandu.

Invitată recent în cadrul podcastului lui Horia Brenciu, bruneta a mărturisit că pasiunea pentru astrologie i-a fost insuflată de către bunicul său.

„Pasiunea a venit de la faptul că bunicul, care era penticostal, voia ca cineva să urmeze pe linia asta… Mama nu a vrut, tata nici atât. Apoi m-au dat pe mine să servesc eu. E adevărat că mă duceam și cântam în cor, spuneam poezii.

Acolo mi-am început cariera, dacă vrei. Și bunicul, care avea doar trei clase, care e foarte gospodar și sănătos la minte, a intrat în religia asta și așa a murit. Foarte mulți au ieșit de acolo pentru că nu s-au regăsit. Eu nu am avut o ramură religioasă. Eu am o relație cu mine.

Eu aici îl caut, am fost și eu la biserică. Eu nu înțelegeam ce îmi spunea bunicul. El spunea următorul lucru: Viața asta nu trebuie trăită pentru că există promisiunea de după. Eu nu înțelegeam. Am citit Biblia, am întrebat, am conspectat și tot așa. Eu nu înțelegeam în ce crede.

Eu nu pricepeam. Atunci m-am apucat să citesc toată literatura universală, toată filosofia pământului. Apoi, când am văzut că nu mă mulțumesc nici cu parcurgerea tuturor filosofiilor acestui pământ, am zis că trebuie să caut altundeva.”, a povestit Neti Sandu.

„Eu altfel văd trăitul cu cineva!”

În ceea ce privește relațiile sale amoroase, Neti Sandu a fost dintotdeauna o persoană discretă, care și-a ținut viața personală departe de luminile reflectoarelor și ochii curioșilor. Celebrul astrolog Neti Sandu i-a dezvăluit lui Horia Brenciu părerea sa despre partenerii care locuiesc împreună, sub același acoperiș.

„Eu nu vreau să stau cu cineva doar pentru că nu pot să stau singură. Aici e problema cu dependențele! Tu întâi trebuie să-ți rezolvi aceste dependențe și, dacă este loc să intre cineva în viața ta, să intre.

Trebuie să fie o complementare. Eu văd o prietenie, o relație, eu altfel văd trăitul cu cineva. Nu cu ia și tu, fă și tu piața, da, se fac și astea, dar la alt nivel.”, a declarat Neti Sandu, în cadrul podcastului lui Horia Brenciu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI