Energie negativă în casă? Semnul care îți arată clar asta și cum o alungi

Energie negativă în casă? Semnul care îți arată clar asta și cum o alungi
Cum să folosești sarea pentru a verifica dacă există energii negative

Uneori observăm că în casă se întâmplă lucruri care nu sunt foarte obișnuite și care pot fi descrise ca fiind ciudate. De asemenea, putem percepe energii sau vibrații negative. Acest lucru se poate datora faptului că în casă există o energie negativă. Cu toate acestea, este posibil ca aceste semne să nu fie legate de prezența energiilor rele. Deci, cum știi dacă există o energie negativă acasă?

Cum știi dacă în casa ta e energie negativă

Pentru a ști dacă există sau nu energie negativă acasă, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să te uiți la simptomele energiei negative, printre care se numără:

 • Persoanele care locuiesc la domiciliu sunt adesea bolnave și nu există o cauză fizică sau medicală pentru acest lucru. Uneori, aceștia nu se mai recuperează niciodată complet după boală.
 • Există situații frecvente de violență, bătăi sau certuri în casă.
 • Persoanele care locuiesc la domiciliu sunt deseori victime ale furturilor, jafurilor, tâlhăriilor.
 • Animalele de companie sunt foarte neliniștite și în permanență nervoase.
 • Plantele mor sau sunt mereu ofilite.
 • Când venim acasă, apar obiecte despre care nu știm de unde provin.
 • Există o dezordine generală în casă.
 • Întotdeauna există murdărie, oricât de mult ai curăța.
 • Întotdeauna există tristețe și singurătate în atmosferă.
 • Există mirosuri neplăcute despre care nu știi de unde provin și fără o cauză aparentă.
 • Întotdeauna este frig.
 • Dacă apar mai multe dintre aceste simptome, este posibil să existe energii rele în casa ta.

Cum să folosești sarea pentru a verifica dacă există energii negative

De fapt, sarea este folosită în multe ritualuri, atât pentru a scăpa de energiile rele, cât și pentru a atrage lucrurile bune. În plus, poți folosi sarea pentru a verifica dacă există energie negativă în casa în trei moduri diferite:

Sarea de mare: pune o farfurie de sare sub pat înainte de a adormi. Dacă a doua zi dimineața sarea de pe farfurie a devenit mov, înseamnă că în casă este o energie rea.

Sarea neagră: o altă modalitate de a afla dacă există energii rele în casă este folosirea sării negre, o sare de culoare gri-roz, datorită originii sale vulcanice. Pune-o în colțurile casei și în cele patru direcții ale punctelor cardinale, precum și sub pat. Dacă își schimbă culoarea, textura sau mirosul, înseamnă că există energii rele și că le absoarbe.

Sare și oțet: Oțetul este considerat un bun purificator al energiilor rele. În combinație cu sarea, proprietățile ambelor produse sunt îmbunătățite. Trebuie doar să umpli borcanele cu trei sferturi de sare și un sfert de oțet de vin alb.

Aceste borcane se așează în colțurile casei, se recomandă câte unul pentru fiecare cameră. Dacă observi putregaiuri, mirosuri rele, oțetul se evaporă și sarea iese din borcan, înseamnă că există energii rele și că acestea sunt absorbite.

Cum să scapi de ele

Dacă există energii negative, îndepărtează sarea și/sau borcanele și pune altele noi cu sare și oțet pentru a curăța energiile rele din casă.

În afară de sare, există și alte metode care pot indica faptul că în casă există energii rele. Acestea sunt trucuri care au fost utilizate pe scară largă de-a lungul secolelor. Printre cele mai eficiente se numără:

Apă: pune un castron cu apă în locul din casă unde este cea mai mare activitate sau sub pat. Dacă vedeți că apar bule, înseamnă că există o energie rea. Cu cât sunt mai multe bule, cu atât casa ta este mai încărcată cu vibrații rele.

Flori: pune douăsprezece garoafe albe într-o vază și una roșie, pe care trebuie să o așezi în centru, între toate garoafele albe. Dacă cea roșie se ofilește înaintea celorlalte, înseamnă că în casă există energie negativă.