A pus câte o lămâie în toate camerele din casă, mai ales sub pat. A șocat-o ce a observat după câteva zile

A pus câte o lămâie în toate camerele din casă, mai ales sub pat. A șocat-o ce a observat după câteva zile
Ce se intampla daca pui lamai sub pat

De-a lungul timpului, oamenii au folosit diferite metode naturiste pentru a alunga spiritele rele și energiile negative din casa lor. Cum te poți feri de vibrațiile nesănătoase cu ajutorul unei lămâi. Este un truc pe care oricine îl poate încerca.

Ce se întâmplă dacă pui o lămâie sub pat

În vremuri străvechi, înainte ca medicina să salveze vieți, vracii antici utilizau puterea plantelor pentru a vindeca atât afecțiuni fizice cât și spirituale. Chiar dacă vorbim de mii de ani distanță, în unele regiuni ale mapamondului această practică a curățării sufletului și trupului încă se mai folosește pentru a trata oamenii de stări melancolice, depresive și sentimente latente.

Specialiștii în filozofie orientală susțin că energia stagnantă negativă poate avea efecte nocive asupra stării dumneavoastră mentale și fizice și se poate manifesta prin următoarele simptome: lipsa generală de bucurie sau fericire, insucces, durere fizică, boli, afecțiuni și altele.

Deși pare greu de crezut, lămâile sunt fructele care te ajută să descoperi dacă ai energii negative în casă. Specialiștii spun că aceste citrice sunt renumite pentru capacitatea lor de a acumula energia negativă din orice încăpere a apartamentului.

Prin urmare, acesta este principalul motiv pentru care oamenii le pot folosi oriunde, inclusiv în baie sau bucătărie. Cel mai simplu experiment este să pui câteva lămâi într-un coșuleț de rafie, pe care-l vei plasa în dormitor sub pat.

Dacă după câteva zile lămâia se va usca, înseamnă că nu ai de ce să te îngrijorezi, iar camera abundă de bucurie și energii pozitive. Pe de altă parte, în cazul în care pe coaja fructului apar pete negre sau va forma mucegai, atunci în încăpere există anumite energii negative care nu-ți dau pace.

Trucuri pentru a elimina energiile negative din casă

Aerisește casa

Deși pare un lucru banal, specialiștii declară că este foarte important să aerisim camerele în fiecare dimineață, pentru a face schimbul de aer și, astfel, potențialele energii negative să se curețe.

Pune turmalina neagră

Turmalina neagră este un cristal care absoarbe energia negativă, acționând ca un burete pentru a proteja vibrații Scher recomanda plasarea turmaliei negre peste tot in casa. Mai ales in jurul electronice, deoarece tind sa creeze energie haotica intr-o casa.

Mută mobila din cameră

Atunci când mutăm obiectele de mobilier din încăperi se spune că schimbăm energiile, iar starea noastră emoțională se schimbă în bine.

„Desi exista reguli ale feng shui-ului, fiecare are propriul sistem energetic unic. Ne putem raporta la spatiile noastre foarte diferit. Uneori, intoarcerea unei canapele te poate face sa te simti mai calm sau mai sigur. Si nu exista o explicatie logica pentru asta”.

Cu orice te-ai confrunta in ceea ce priveste ranile vechi, modelele de gandire negativa si emotiile blocate trebuie tratate pentru a-ti optimiza bunastarea si mediul de acasa.”, spun specialiștii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI