Trucul genial cu oțet care te scapă de energiile negative din casă. Așa trebuie să procedezi

Trucul genial cu oțet care te scapă de energiile negative din casă. Așa trebuie să procedezi
Un truc special cu oțet te scapă de energiile negative

Un truc genial cu oțet te scapă rapid de toate energiile negative din locuința ta. Cum trebuie să faci ca în casă la tine să se simtă bine? Nimeni nu s-ar fi gândit că ingredientul secret este chiar oțetul. Ce alte opțiuni mai ai?

Truc pentru o casă fără energii negative: ai nevoie de oțet

O casă liniștită, aerisită și plină de energii bune te poate ajuta ca toate să îți meargă bine. În caz contrar, dacă ai o zi proastă la locul de muncă și vii acasă într-un mediu deloc bun atunci lucrurile se înrăutățesc. O stare urătâ poate avea influențe dăunătoare asupra minții și emoțiilor.

În ajutor îți sare oțetul alb care te va ajuta să elimini toate energiile rele și să îndepărtezi forțele negative din casa ta. Curățenia căminului tău poate implica un ritual de impurificare pentru care ai nevoie de oțet, ingredient pe care cu sigurață îl ai în dulap și care te ajută să alungi energia proastă.

Când trebuie să acționezi?

Dacă simți că după o ceartă sau o discuție în contradictoriu cu cineva energia în casă este încă tensionată, trebuie să faci asta. Poți să mai arzi salvie pentru acest lucru sau să te folosești de oțetul alb dacă te simți încorsetat în propria cameră ori dacă ai coșmaruri multe sau chiar insomnii.

Soluția acidă trebuie să se afle în fiecare cameră pentru a elimina o atmosferă negativă. El alungă ghinionul și protejează. La fel ca ritualul cu oțet, salvia albă este un alt ajutor de nădejde în vreme de scandal sau atunci când simți că ești mai anxios decât te cunoști, dar la tine în casă.

Ce mai poți face?

Arde salvie albă în interior și așteaptă ca fumul să pătrundă în toate colțurile de unde simți că vine energia proastă. De asemenea, poți să încerci și pietre speciale pentru acest lucru care alungă ghinionul din casa sau corpul tău. Turmalina neagră este una din rocile care te protejează împotriva tuturor energiilor negative.

Încearcă să vii acasă împăcat și să lași problemele de la muncă acolo. Asta te va ajuta să elimini starea și să te concentrezi pe alte gânduri curate atâta timp când ești în propriul cămin care trebuie curățat constant de energie urâtă.

De asemenea, ai grijă la cum îți aranjezi lucrurile în locuință. O casă curată care are obiecte în culori vii și care este curată va da mereu senzația de nou, proaspăt și revigorat și din această direcție a energiilor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI