Unde a greșit Simona Halep la Indian Wells. A spus-o cu gura ei

Unde a greșit Simona Halep la Indian Wells. A spus-o cu gura ei
Simona Halep trece în turul trei la Indian Wells

Fanii tenisului din sudul Californiei au avut primul gust din primele jocuri ale turneului. S-au jucat deja meciurile din turul doi la Indian Wells. Simona Halep, prezentă pe tabloul principal, a reușit să treacă în turul doi de numărul 58 Marta Kostyuk. Cu puțin noroc, dacă nu era eliminată, Emma Răducanu ar fi întâlnit-o în turul al treilea la turneul de la Indian Wells.

Simona Halep trece în turul trei la Indian Wells

Au trecut aproape opt ani de când campioana BNP Paribas Open din 2015, Simona Halep, nu a mai fost în Top 10 WTA. După ce a ajuns în sfertul său de finală de Grand Slam la Australian Open din 2014, românca a fost sinonimă cu vârful jocului feminin de tenis. O accidentare la gambă a deraiat nu numai campania de la Roland Garros, ci și apărarea titlului de la Wimbledon. Așa se face că Simona Halep a coborât la cea ma slabă poziție în clasament din 2013.

Revenind la National Bank Open din Montreal, a pierdut un meci greu  împotriva jucătoarei Danielle Collins. După ce a terminat runda a patra la US Open, Simona Halep a revenit la locul unuia dintre cele mai mari triumfuri ale sale. După prestațiile din turul doi, Simona Halep pare decisă să meargă până la capăt.

„Atitudinea mea nu a fost extraordinară”

Numărul mondial 58, Marta Kostyuk a jucat greu împotriva Simonei Halep în primul set al întâlnirii de la Indian Wells. Sportiva română și-a revenit rapid, atacând dur până la tiebreak-ul din primul set înainte de  câștiga meciul. Al doilea set a fost o afacere mai simplă, Kostyuk a rămas fără vlagă, pe măsură ce Simona Halep a reușit să controleze jocul.

„Înseamnă foarte mult să joci tenis la acest nivel anul acesta. Atitudinea mea nu a fost extraordinară.

Dar continui să muncesc şi e o plăcere să fiu din nou aici şi să câştig un meci la Indian Wells”, a spus Halep în interviul pe teren.

Simona Halep ar fi putut juca cu fenomenul momentului, Răducanu

Participarea la Indian Wells este prima ei prezență în calitate de femeie căsătorită după nunta ei în urmă cu câteva săptămâni. În turul trei Simona Halep va juca cu învingătoarea meciului dintre Emma Răducanu și Aliaksandra Sasnovich.

Meciul s-a încheiat cu victoria jucătoarei Aliaksandra Sasnovich, cu 6-2, 6-4. Dacă ar fi reșit să treacă de Aliaksandra Sasnovich, Emma ar fi jucat cu idolul copilărieri sale. Ar fi fost unul din cele mai interesante meciuri ale acestui an, pe terenul de la Indian Wells.