06 oct. 2021 | 14:00

Emma Răducanu, înainte de startul Indian Wells. Când se poate întâlni cu Simona Halep

Sport
Emma Răducanu, înainte de startul Indian Wells. Când se poate întâlni cu Simona Halep
Emma Raducanu, inainte de startul Indian Wells. Cand se poate intalni cu Simona Halep

Talentata sportivă Emma Răducanu revine pe terenul de tenis, după ce a făcut spectacol la US Open 2021. Tânăra jucătoare de tenic cu origini românești se pregătește pentru Indian Wells, turneu supranumit ”al cincilea Grand Slam”.

Ce a făcut Emma Răducanu înainte de startul Indian Wells

Recent, tenismena de 18 ani a susținut o conferință de presă la Indian Wells, unde a vorbit despre trăirile sale din ultima perioadă, dar și despre cât de grea este presiunea pe care o simte.

„Au fost trei săptămâni foarte tari. Am experimentat niște lucruri pe care probabil nu le-aș mai fi făcut până acum. Dar apoi m-am întors la antrenamente și mă concentrez pe tenis, pe competiție. Nu mă gândesc deloc diferit față de perioada precedentă. Nu vreau să schimb ceva sau să-mi bag idei în cap care îmi vor aduce numai probleme”, a spus Emma Răducanu.

Șanse mari să-și întâlnească idolul din copilărie

Emma Răducanu a primit un wild card la Indian Wells și va evolua direct în turul 2. Asta înseamnă că o poate întâlni pe Simona Halep în turul 3, ceea ce ar fi o confruntare cu idolul copilăriei sale.

Tenismena britanică, primul mesaj în limba română

Jucătoarea de tenis britanică mai are o șansă să o întâlnească pe Simona Halep la Transylvania Open, competiția care se va desfășura în țara natală a tatălui său. Sportiva britanică a confirmat deja prezența la Transylvania Open. De altfel, organizatorii au publicat miercuri, 6 octombrie, pe contul de Facebook al întrecerii, un filmuleț în care Emma vorbește fluent în limba română (tatăl – Ian (fost Ion) este român).

„Salut! Mă bucur că am ocazia să joc la Transylvania Open, tatăl meu este român și am experiențe frumoase în țară. Abia aștept să ne vedem. Pa!”, a fost mesajul transmis de Emma Răducanu.

Transylvania Open adună cele mai bune nume ale tenisului mondial

Competiția de categorie WTA 250 de la Cluj-Napoca va aduna multe nume consacrate ale circuitului mondial. De departe, cea mai așteptată jucătoare de tenis este Simona Halep (15 WTA), dar și alte sportive precum Gabriela Ruse sau Emma Răducanu.

„Avem un tablou foarte puternic, iar competiția se anunță a fi una strânsă. Vom vedea cu siguranță niște meciuri memorabile. Sincer, la câte nume importante vor veni la Cluj, turneul din octombrie este unul de calibrul turneelor WTA 500.

Orice organizator de turneu și-ar dori să le aibă pe tablou pe Simona Halep și Emma Răducanu, iar publicul din România va avea o șansă unică de a le vedea pe teren. Le așteptăm cu mare drag pe toate jucătoarele înscrise la Transylvania Open, unde le pregătim multe surprize. Tenis, condimentat cu un strop de magie”, a spus Patrick Ciorcilă, directorul turneului Transylvania Open.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Amestecul minune, folosit de mii de ani, cu care trebuie să-ți uzi roșiile de 3 ori în timpul verii. Recolta va fi dublă, iar legumele mari și sănătoase
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Opinia medicului Cătălin Cîrstoiu, în cazul Florin Piersic. Procedura recomandată într-o astfel de situație
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Românii, obligați să dea BANII ÎNAPOI. Vor plăti integral, plus 15%. Iohannis a semnat azi
Capital.ro
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români: "Trecem la tipărirea deciziilor!"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
S-a aflat cu CÂND CRESC PENSIILE! Daniel Baciu a ANUNȚAT
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro