Emma Răducanu, în prima vacanță după 7 ani de muncă grea. Ce destinație a ales

Emma Răducanu, în prima vacanță după 7 ani de muncă grea. Ce destinație a ales
Emma Răducanu a plecat în vacanță

Emma Răducanu și-a dorit să se bucure de o pauză! Tenismena a plecat într-o destinație exotică, aceasta fiind prima ei vacanță după 7 ani. Sportiva a reușit să ajungă pe culmile succesului în cariera pe care și-a ales-o, așa că s-a decis să aibă parte de câteva zile pline de relaxare.

Emma Răducanu, primele imagini din vacanță. Unde a plecat sportiva, de fapt

Emma Răducanu a dat lovitura în a doua parte a sezonului din anul 2021. Sportiva a reușit să câștige turneul de la US Open, devenind una dintre cele mai cunoscute jucătoare de tenis din întreaga lume. Răsplata a venit după munca grea! Aceasta a plecat în prima vacanță după 7 ani plini de activități.

Sportiva nu a uitat de fanii săi. Emma Răducanu a postat câteva imagini în mediul virtual pentru a le dezvălui unde și-a dorit să ajungă. Se poate observa că jucătoarea de tenis a preferat o locație exotică pentru a se relaxa la plajă. Mai mult, ea nu refuză să aibă parte de puțină adrenalină!

„Câteva imagini din prima mea vacanță după 7 ani! Mă simt pregătită și plină de energie pentru pre-sezon.”, a transmis Emma Răducanu, pe Instagram.

Ce crede Emma Răducanu despre ultimul sezon. Sportiva le-a transmis fanilor un mesaj emoționant

Emma Răducanu era încă o necunoscută la finalul sezonului 2020. Aceasta s-a făcut remarcată la Wimbledon, ajungând până în optimi la respectiva competiție. Apoi, ea a reușit să câștige trofeul de la US Open. Viața sportivei s-a schimbat complet, devenind extrem de cunoscută.

Jucătoarea de tenis le-a transmis fanilor un mesaj care are legătură cu ultimul sezon. Emma Răducanu le-a mulțumit tuturor celor care au crezut în ea și au sprijinit-o. Aceasta nu își dorește să se oprească aici, ci, mai degrabă, visează să ajungă cât mai sus și să aibă parte de și mai mult succes.

„Woowww… a fost un an pe cinste. Aș vrea să vă mulțumesc și sunt extrem de recunoscătoare pentru susținerea voastră generoasă.

Am învățat multe lucruri într-un ritm rapid în această incredibilă călătorie, dar tot ce pot spune este că sunt foarte nerăbdătoare și motivată pentru pașii mei următori.

Simt că pot face o treabă grozavă împreună cu echipa și familia mea, iar cu răbdare cred că vom ajunge unde ne-am propus.

Multe mulțumiri și aprecieri pentru echipa mea și pentru oamenii care m-au susținut. Toate acestea nu ar fi fost posibile fără voi!”, a mărturisit Emma Răducanu în mediul online.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma (@emmaraducanu)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI