Emma Răducanu a dat lovitura şi în afara terenului de tenis. Va fi imaginea unui brand de lux

Emma Răducanu a dat lovitura şi în afara terenului de tenis. Va fi imaginea unui brand de lux
Emma Răducanu va fi imaginea unui brand de lux

Vești fabuloase pentru fanii Emmei Răducanu. Celebra sportivă a dat lovitura și în afara terenului de tenis. Jucătoarea va fi imaginea unui brand de lux. Mulți se așteptau la asta după victoria uriașă istorică avută.

Emma Răducanu a dat lovitura! Sportiva va fi imaginea unui brand

Emma Răducanu se bucură de un succes uriaș pe toate planurile. Viața sa s-a transformat total după victoria de la US Open din acest an. Jucătoarea de tenis a semnat un contract deosebit cu un brand de lux. Sportiva a devenit o țintă pentru marile companii care vor să își asocieze imaginea cu aceasta.

Cea din urmă a făcut senzație la turneul american și a atras atenția lumii întregi. Iată că la o lună de la marele câștig Emma a semnat un contract important pe piața de publicitate cu brand-ul de lux Dior, al cărui ambasador va fi.

„Sunt foarte încântată”, a spus tânăra în cadrul unui story de pe Instagram. Dior i-a oferit un contract în urma impresiilor plăcute lăsate la Gala Met și în seara premierii filmului ‘No Time To Die’.

„M-am simțit minunat! Să pot purta o rochie ca aceasta, făcută cu magica caracteristică atelierelor Dior a fost o experiență unică. Broderia detaliată e excepțională, m-am simțit onorată să merg la prima mea premieră de film purtând această rochie,” a declarat Emma Răducanu, notează Vogue.

Amintim că săptămâna trecută ea a devenit și imaginea casei de bijuterii celebre Tiffany & Co. Sportiva se pregătește acum intens pentru turneul Transylvania Open, de la Cluj, unde este așteptată cu nerăbdare.

„Sunt extrem de încântată”

Sportiva cu origini românești a spus că este încântată de noua provocare ce i-a apărut în carieră și așteaptă să participe la o competiție din România, țara în care s-a născut tatăl ei.

„Sunt extrem de încântată să joc la Transylvania Open, în fața fanilor români. Tatăl meu este din România, așa că să particip pentru prima dată la o competiție WTA în țara în care s-a născut este un moment special și abia aștept să ajung la Cluj!”, a spus Răducanu, potrivit organizatorilor.

”Va fi o provocare pentru mine, mai ales că ea are o încredere foarte foarte mare după rezultatul obținut. Este foarte interesant că a ales să vină (n.r. – la Cluj). Probabil vrea să joace la mamaie, cum spunea ea. O să fie foarte bine pentru publicul românesc”, a spus Halep, înainte de a se îmbarca în cursa spre America.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI