”Emma Răducanu a comis o greșeală!” Detaliul observat care îi poate zgudui cariera

”Emma Răducanu a comis o greșeală!” Detaliul observat care îi poate zgudui cariera
Sportiva ar avea de tras mult in cariera

„Emma Răducanu a comis o greșeală!”, este comentariul făcut de un fost antrenor important. Detaliul ar putea să îi facă probleme în carieră sportivei.

Detaliul care ar putea să îi disturbe cariera Emmei Răducanu

Michael Joyce, fostul antrenor al Mariei Sharapova, a criticat-o pe Emma Răducanu, locul 22 WTA. Adolescenta britanică s-a despărțit de Andrew Richardson, fostul antrenor alături de care a câștigat US Open.

„Am fost surprins de cuvintele Emmei Răducanu când a anunțat despărțirea de Andrew Richardson, mai ales când a spus că vrea pe cineva cu experiență. Nu mi-a plăcut deloc declarația.

Dacă ai un antrenor bun, cu care lucrezi bine și ai rezultate, ar trebui să continui cu el. De ce ți-ai dori un nume sonor? Este o jucătoare foarte bună, dar viitorul ei antrenor nu va avea o misiune ușoară, sunt mari așteptări. 

Dacă este eliminată repede de la Australian Open, toată lumea va da vina pe antrenor. Va fi mult mai greu pentru Emma, va fi în centrul atenției, s-a creat multă vâlvă în jurul ei.

Unii prind o perioadă bună, dar apar și sincope, contează cum reacționezi când lucrurile nu mai merg. Ea are acum un statut de superstar, toată lumea e cu ochii pe ea. De aceea, ar fi bine ca Emma să vorbească despre asta cu Maria Sharapova, o va ajuta”, a declarat Michael Joyce.

Se pare că argentinianul Carlos Rodriguez este favorit să o antreneze pe Emma Răducanu, potrivit The Telegraph.

El le-a pregătit pe Na Li și pe Justine Henin, câștigătoare a 7 titluri de Mare Șlem.

Emma Răducanu, eliminată la Indian Wells

Emma Răducanu a fost eliminat în turul 2 la Indian Wells de către Aliaksandra Sasnovich, scor 2-6, 4-6. Emma încă nu a obținut vreo victorie în turneele WTA, exceptându-le pe cele de Grand Slam. 

„Cred că Aliaksandra a făcut un meci foarte bun. A fost mai bună decât mine și merita să câștige. A trebuit să mă obișnuiesc să joc în aceste condiții. A fost prima dată când am jucat la Indian Wells. Să joci noaptea este diferit. Nu am avut multă experiență cu meciurile jucate noaptea.

Sunt încă nouă în circuit. Experiența vine jucând în fiecare săptămână și trecând prin diferite situații. Sunt oarecum bucuroasă că s-a întâmplat asta acum, pentru că pot să învăț, pot s-o iau ca pe o lecție. Voi avea mai multă experiență.

Dezamăgire va fi după fiecare înfrângere. Dar o dată ești sus, iar altă dată ești jos. Nu am pus multă presiune pe mine pentru că încă nu am experiență”, a spus Emma Răducanu.

Emma câștigat US Open și a devenit principala figură din tenisul feminin.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI