Chef Cătălin Scărlătescu a fost dat de gol de sora lui. Adevărul despre relația cu noua iubită

Chef Cătălin Scărlătescu a fost dat de gol de sora lui. Adevărul despre relația cu noua iubită
Chef Cătălin Scărlătescu a fost dat de gol de sora lui

Cătălin Scărlătescu și-a ținut mereu viața personală departe de ochii curioșilor. La ora actuală, reputatul chef are o relație frumoasă, iar sora lui a dat amănunte neștiute despre partenera lui.

Chef Cătălin Scărlătescu a fost dat de gol de sora lui

Sora vedetei de la Antena 1 a conformat faptul că el este îndrăgostit, fără însă să spună numele partenerei acestuia. Dar Carmen, sora lui, a făcut totuși câteva dezvăluiri despre cei doi și speră ca fratele ei să ajungă la altar și chiar să facă un copil.

Aceasta a povestit că cei doi își petrec mai tot timpul împreună, semn că relația este una strânsă și cât se poate de serioasă.

”Relația este una foarte frumoasă și foarte asumată. Sper să fie cu happy-end. Eu așa sper și mă rog la Dumnezeu (nr. este femeie care-l va duce pe chef la altar). Ei doi stau împreună mai tot timpul, lucru nou pentru el, nu știu pentru ea. De data asta, este ceva foarte serios și special.

Nu știam că ies, ei au fost plecați undeva, eu nu am putut să merg. Este fiert, nu mi-a spus nimic despre ceea ce au făcut până acum, de aici mi-am dat seama că e ceva serios, dar cred că o s-o ia la emisiuni și la filmări cu el, peste tot. M-aș bucura enorm (nr. ca cei doi să aibă copii), dar e alegerea fiecăruia. M-aș bucura enorm pentru că un copil este ceva minunat în viața fiecărui om”, a spus sora lui Cătălin Scărlătescu la Antena Stars.

Diferență de vârstă de 18 ani între ei

Carmen a mai dezvăluit faptul că între cei doi este o diferenţă de 18 ani, dar că acest lucru nu este o problemă, pentru că iubita lui Scărlătescu este o femeie matură.

„Nu (nr. nu crede că diferența de vârstă contează), vârsta asta nu e decât o cifră într-un buletin, contează cine ești tu. Ea este o femeie foarte matură pentru vârsta ei, iar el este un copil pentru vârsta lui și atunci se întâlnesc undeva la mijloc. Cred că ea este mai matură decât este el, dacă este să analizăm”, a mai continuat Carmen, sora lui Cătălin Scărlătescu, potrivit sursei citate.

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai cunoscuți chefi din România. El este unul dintre cei trei jurați ai emisiunii de succes, Chefi la cutite, alături de Sorin Bontea și Florin Dumitrescu. Una dintre cele mai mari pasiuni ale sale este pescuitul, motiv pentru care acesta și-a cumpărat anul acesta și o barcă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI