Cât timp durează, de fapt, filmările la un sezon Chefi la Cuțite

Cât timp durează, de fapt, filmările la un sezon Chefi la Cuțite
Cât durează filmările pentru un sezon din Chefi la cuțite? Fanii trebuie să stea pe platouri atât

Chefi la cuțite este una din cele mai iubite show-uri culinare din România. Aceasta a adus multe povești emoționante în prim-plan și a dat șanse egale tuturor participanților care doreau marele premiu. Cât durează filmările unui sezon?

Chefi la cuțite: cât timp durează filmările pentru un sezon?

Chefi la cuțite este una din emisiunile extrem de iubite de români. Poate nici șefii trustului nu se așteptau la un așa succes uriaș în rândul telespectatorilor atunci când au adus la Antena 1 formatul.

Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu sunt cei trei jurați care au devenit cunoscuți în această formulă în cadrul altui show de gătit – Masterchef. Fanii i-au văzut cu timpul cei mai potriviți pentru Chefi la cuțite.

Bucătarii sunt deliciul tuturor în timpul probelor pentru amulete, dar și în timpul provocărilor dintre echipele lor. Chefii se luptă cot la cot cu cei pe care îi aleg să-i ducă în individuale și nu ratează nicio ocazie chiar să le pună prietenilor lor din breaslă bețe în roate.

Nici bine nu s-a încheiat sezonul cu numărul 9 că românii sunt nerăbdători să vadă provocările sezonului 10. Amintim că Gina Pistol a fost nevoită să se retragă la jumătatea proiectului pentru că urma să nască, timp în care în rolul de prezentatoare am văzut-o pe Irina Fodor.

Iată că iubita lui Smiley revine pentru noua ediție la locul său așa cum ne-a obișnuit și este mai pregătită decât niciodată să descopere viețile concurenților în cele aproximativ două luni de filmare. Acesta este timpul pe care cei care ajung până la ultima etapă îl petrec pe platourile de la Antena, de la preselecții și până în marea finală.

Câștigătorii din toate sezoanele

  • Câștigător Chefi la cuțite sezonul 1 – Mircea Farcaș
  • Câștigător Chefi la cuțite sezonul 2 – Cristian Voicu
  • Câștigător Chefi la cuțite sezonul 3 – Iulian Gianny Bănuță
  • Câștigător Chefi la cuțite sezonul 4 – Andrei Cristian Olteanu
  • Câștigător Chefi la cuțite sezonul 5 – Bogdan Vandici
  • Câștigător Chefi la cuțite sezonul 6 – Mihai Munteanu (Munti)
  • Câștigător Chefi la cuțite sezonul 7 – Alex Comerzan
  • Câștigător Chefi la cuțite sezonul 8 – Ionuț Belei
  • Câștigător Chefi la cuțite sezonul 9 – Narcisa Birjaru

Cătălin Scărlătescu scoate toate armele în sezonul 10

Cătălin Scărlătescu a făcut primul anunț despre următorul sezon. Acesta pornește la drum hotărât să câștige încă o statuie. ”Cu ochii pe finala sezonului 9 @chefilacutite ! În sezonul 10 vreau statuie! ?”, a scris Cătălin Scărlătescu pe contul său de Instagram.

Narcisa Birjaru se bucură să fie prima femeie care a câștigat până în acest moment celebrul show culinar. Victoria ei a atras multe controverse și i-a făcut pe mulți dintre foștii ei colegi de platou să o critice pentru alegerile făcute în cadrul competiției.

”Sezonul 9 mi-a depãsit toate asteptãrile. Pentru prima datã în istoria @chefilacutite o femeie a reusit sã obtinã trofeul! Bravo, Narcisa! Te felicit! În Narcisa am simtit cea mai mare luptã de-a lungul sezonului.

Am simtit cã ar face orice ca sã învete mai mult, sã se autodepãseascã, sã câstige. Este un om care a muncit extrem de mult ca sã ajungã aici, un om care nu are multã încredere în fortele proprii, dar un om care dã un gust fabulos mâncãrii. Narcisa, te-ai nãscut sã gãtesti! Sã nu lasi pe nimeni sã îti ia asta”
Narcisa Birjaru