Emisiunea iUmor, acuzații grave din partea unei artiste din România. ”Multă vulgaritate, mult desfrâu!” A sesizat CNA

Emisiunea iUmor, acuzații grave din partea unei artiste din România. ”Multă vulgaritate, mult desfrâu!” A sesizat CNA
I-a ajuns desfârul de la iUmor. O artistă a cerut ca CNA-ul să se sesizeze

O cunoscută artistă din România a scris un mesaj pe rețelele de socializare în care acuză emsiunea iUmor de lucruri grave. Aceasta a sesizat, nu numai recent, prea multă vulgaritate și desrâu într-un show care este vizionat și de copii. Mesajul acesteia începe astfel: „”Dragă CNA-ule, mi-e dor de tine!” Ce artistă condamnă faptele juraților și cere intervenția CNA?

Artista din România, acuzații grave pentru emisiunea iUmor

Nicoleta Voicu, fosta iubită a lui Gheorghe Turda, a scris un mesaj pe o rețea de socializare pentru ca CNA-ul să se sesizeze în privința desfrâului fără margini petrecut la iUmor. Cântăreața de muzică ușoară nu este de acord cu vulgaritatea exacerbată și cu gesturile deseori prea intime sau exagerate care se petrec în actele numeroșilor concurenți.

Una peste alta, mulți părinți ar fi de acord cu cele semnalate de interpreta de muzică populară. Până la aporbarea părinților la cele scrise de artistă, avem confirmarea prietenilor săi din online. Toți au fost de acord cu faptul că la iUmor limita a fost de mult întrecută, astfel că ar fi cazul ca CNA să se sesizeze și să taie din vulgaritatea emisiunii de comedie.

Nicoleta Voicu vrea ca CNA-ul să se sesizeze în privința vulgarităților petrecute la iUmor
Nicoleta Voicu vrea ca CNA-ul să se sesizeze în privința vulgarităților petrecute la iUmor

„Ce-am văzut aseară întrece orice măsură”

„Multă vulgaritate, mult desfrau la televizor, dar ce-am văzut aseară întrece orice măsură. Emisiunea „iUmor”, Antena 1. Da, dragă C.N.A-ule, este cazul să te sesizezi. O concurenta, frumușică, atrăgătoare, își scoate pantoful verde din piciorul care o fi stat câteva ore înghesuit si transpirat, își trece degetul mare prin frișca unui tort și apoi i-l vâră lui Bendeac în gură. Ceva mai scârbos de atat nu am văzut în viața mea. Și lui Bendeac, după grimasa făcută, și mie mi s-a întors stomacul pe dos în același timp, producându-ne senzația de scârbă, greață și vomă, el ” savurand ” frișca de pe degetul mare al concurentei, eu doar privind oripilata secvența la televizor”
Nicoleta Voicu