18 iun. 2020 | 15:55

Emisiunea Bravo, ai Stil revine la Kanal D. Ce a făcut Ilinca Vandici cu o săptămână înainte de începerea filmărilor

Știri generale
Emisiunea Bravo, ai Stil revine la Kanal D. Ce a făcut Ilinca Vandici cu o săptămână înainte de începerea filmărilor
Emisiunea Bravo, ai Stil revine la Kanal D. Ce a făcut Ilinca Vandici cu o săptămână înainte de începerea filmărilor

Ilinca Vandici, prezentatoarea show-ului ”Bravo, ai Stil”, de la postul de televiziune Kanal D, a împlinit ieri vârsta de 34 de ani. Astfel, vedeta a petrecut înainte de miezul nopții alături de familie, cu tort, iar pentru fanii care i-au transmis felicitări a postat și un mesaj pe rețelele de socializare.

Ilinca Vandici a revenit pe platourile de filmare chiar de ziua ei

Ilinca Vandici și-a sărbătorit ieri ziua de naștere. Prezentatoarea ”Bravo, ai Stil” a postat un mesaj pentru urmăritorii săi de pe rețelele sociale:

 „Și a mai trecut un an! Sunt melancolică, sunt nerăbdătoare să văd ce îmi oferă viața, sunt recunoscătoare pentru tot ce am primit, ce am construit, cu ce am fost binecuvântată! Nu-mi doresc nimic! Nu-mi fac planuri, prefer să fiu surprinsă și să mă bucur de fiecare clipă în parte! Vă mulțumesc vouă pentru toată dragostea și susținerea cu care m-ați mângâiat mereu și vă promit că vom face lucruri minunate împreună! Vă iubesc!”, a scris frumoasa vedetă.

De altfel, Ilinca Vandici s-a întors chiar miercuri, de ziua ei, pe platourile de filmare de la Kanal D, acolo unde a fost răsfățată de juratul Cătălin Botezatu cu un frumos buchet de flori.

Cine este Ilinca Vandici

Ilinca Vandici este o prezentatoare de televiziune, care și-a început cariera în televiziune la postul B1 TV, prezentând rubrica ”Meteo” și emisiunea ”Esentze”. În anul 2007, Ilinca Vandici s-a alăturat echipei Kanal D pentru a prezenta emisiunile ”Bulevard” și ”Magic Taxi”:

De altfel, a urmat apoi o serie de emisiuni la alte posturi de televiziune, aceasta construindu-și o carieră solidă în lumea televiziunii. Ilinca Vandici a mai cochetat și cu actoria, făcând parte, în anul 2011, din distribuția telenovelei de succes Narcisa Sălbatică.

În vara anului 2014, vedeta a revenit la Kanal D, pentru a fi gazda emisiunii ”O iubire de-o vară”, alături de Liviu Vârciu. Apoi, aceasta a prezentat show-ul ”D-Paparazzi”, la Kanal D.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Este INTERZIS pentru proprietarii de apartamente. Anunț pentru cei care nu stau la adresa din buletin
Capital.ro
"Este anormal ce se întâmplă”. Amenda primită de o pensionară din Braşov pentru că a plantat flori în grădina din faţa blocului
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
MODIFICARE în CODUL MUNCII! Se adaugă VECHIME la PENSIE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro