Amendă usturătoare pentru Ilinca Vandici? Gafa care i-a scos din minți pe șefii de la Kanal D

Amendă usturătoare pentru Ilinca Vandici? Gafa care i-a scos din minți pe șefii de la Kanal D
Ilinca Vandici, gafa care i-a scos din minți pe șefii de la Kanal D. Sursa foto: cancan.ro

Ilinca Vandici, una dintre cele mai apreciate prezentatoare ar fi  făcut o mărturisire uluitoare prin intermediul rețelelor de socializare. Ilinca Vandici, preyentatoare la Kanal D, și-a arătat dorința de a participa la un reality-show de la un post concurent.

Amendă usturătoare pentru Ilinca Vandici? Gafa care i-a scos din minți pe șefii de la Kanal D

Ilinca Vandici și-a dezamăgit șefii de la Kanal D. Ilinca Vandici, una dintre cele mai apreciate prezentatoare de la televiziunea Kanal D a făcut o mărturisire uluitoare pe rețeaua de socializare. Ilinca Vandici, prezentatoarea Kanal D, s-a arătat dornică să participe la un reality-show de la o televiziune concurentă.

Tot scandalul a pornit după ce Ilinca Vandici a răspuns întrebărilor legate de vestitul reality-show de la Antena 1, pe o rețeaua de socializare. Astfel, Ilinca Vandici de la Kanal D a mărturisit că i-ar plăcea să participe la ”Asia Express”.

Ilinca Vandici, gafa care i-a scos din minți pe șefii de la Kanal D
Ilinca Vandici, gafa care i-a scos din minți pe șefii de la Kanal D. Sursa foto: kanald.ro

Ilinca Vandici încântată de show-ul de la Antena 1

Ilinca Vandici, după o astfel dedeclarație s-ar putea alege cu o amendă consistentă din partea postului TV unde lucrează. ”Pare că e o experiență minunată. Cred că e fain show-ul Asia Express”, s-ar fi destăinuit fanilor Ilinca Vandici, pe pagina personală de Instagram.

Ilinca Vandici și Ciprian Marica au avut o relație , însă prezentatoarea TV ar fi fost înșelată cu Bianca Drăgușanu, după cum chiar ea mărturisea în trecut. De asemenea, fostul internațional le-ar mai fi trimis mesaje mai multor domnișoare din showbiz. Atunci, Ilinca Vandici a fost foarte dezamăgită de infidelitatea fotbalistului și nu s-a sfiit să vorbească despre acest lucru.

Ilinca Vandici, dezamăgită de Ciprian Marica

Am încercat să port o discuţie civilizată, fără crize şi isterii, plecând de la întrebarea: De ce ai făcut asta?. M-am ferit să par o nebună, aşa cum bărbaţii au foarte uşor tendinţa să ne considere în asemenea momente, poate pentru a-şi masca vina. M-am simţit dezamăgită, fiindcă mi s-a răspuns prin negaţii, deci am fost şi minţită, pe lângă faptul c-am fost înşelată.

Ştiu că Ciprian i-a trimis nişte mesaje Adelinei. Ea şi-a pierdut telefonul şi acele mesaje au ajuns în redacţia unei reviste. Au fost şi publicate. La două luni după aceea. Adelina e o fată cu foarte mult bun-simţ, n-aveam de ce să mă iau de ea, mai ales că ea nici măcar nu i-a răspuns. El doar a-ncercat, i-a trimis nişte mesaje. Eu am înţeles exact cum au stat lucrurile şi chiar am invitat-o în emisiune ulterior. Nu i-am purtat nici un fel de ranchiună. Cu Bianca, la fel. Fetele astea sunt vizibile, sunt frumoase, orice bărbat şi-ar dori să le aibă”, spunea Ilinca Vandici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI