Emily Burghelea a povestit prin ce momente dureroase a trecut. Ce probleme grave a avut mama sa

Emily Burghelea a povestit prin ce momente dureroase a trecut. Ce probleme grave a avut mama sa
Mama lui Emily Burghelea a fost bolnava de coronavirus

Emily Burghelea a făcut publică drama prin care a trecut după ce mama sa a fost infectată cu coronavirus și a avut nevoie de tratament cu plasmă.

Prin ce coșmar a trecut Emiliy Burghelea după ce mama ei s-a infectat cu virusul ucigaș

Emily Burghelea a trăit un adevărat coșmar după ce mama ei s-a infectat cu coronavirus și a necesitat tratament cu plasmă pentru a fi vindecată. Emilia Burghelea a fost cerută în căsătorie de Andrei, însă fericitul eveniment a fost umbrit de faptul că mama vedetei a fost infectată cu coronavrirus.

Astfel, mama lui Emily Burghelea a ajuns în stare destul de gravă la spital și a avut nevoie să fie internată pe secția de Terapie Intensivă, acolo unde locurile sunt limitate, după ce cazurile de coronavirus din România au explodat. ”Am trecut prin multe chestii cu coronavirus și în special ea, ea ar trebui să fie conștientă legat de tema asta”, a declarat Andrei, iubitul lui Emily Burghelea.

Emily Burghelea a fost ceruta in casatorie
Emily Burghelea a fost ceruta in casatorie

Emily Burghelea a dezvăluit că este o mare problemă cu locurilela Terapie Intensivă

Vedeta a explicat coșmarul prin care a trecut, coșmar provocat de virusul ucigaș. ”Am avut probleme destul de complicate. Mama mea a fost internată la ATI, tocmai au externat-o. Este acasă acum, a fost groaznic pentru că nu aveau locuri la ATI. Am trecut prin niște clipe groaznice, de neputință teribilă, nu știam cum să fac să o ajut.

A avut coronoavirus, a trecut prin niște momente crâncene, i s-a făcut tratament cu plasmă. Noroc cu Dumnezeu, a reușit să îți revină, iar tratamentul a fost administrat la timp, iar treaba asta cu locurile de la ATI chiar e o mare problemă”, a declarat Emily Burghelea în direct.

Mama lui Emily Burghelea se simte bine și a fost externată

Din fericire, mama fostei asistente de televiziune se simte mult mai bine acum și a fost externată, după cum a spus chiar vedeta. În plus, mama lui Emiliy Burghelea a putut urmări în direct momentul emoționant în care fiica ei a fost cerută în căsătorie, în direct, la Teo Show.

Andrei, logodnicul lui Emily Burghelea, plănuia de mult timp să o ceară de în căsătorei, însă a povestit că epidemia de coronavirus i-a stricat planurile. De asemenea, Andrei și-ar fi dorit să îi pună marea întrebare iubitei lui într-o vacanță în străinătate, dar, din nefericire nu a fost posibil din cauza pandemiei.

Emiliy Burghelea trebuia să fie cerută în căsătorie mai demult, dar criza sanitară a tot amânat momentul

Aveam mai multe planuri, unul dintre ele era să mergem la Viena să o cer acolo, apoi România a devenit stat roșu și nu am mai putut să plecăm. Apoi am vrut să mergem acum două-trei săptămâni pe Trasfăgărășan și s-a închis Trasfăgărășanul și, până la urmă, mi-am adus aminte de Andreea, fata care lucrează acum la Teo.

Apoi am vrut să o cer săptămâna trecută, dar s-a îmbolnăvit mama ei” , a dezvăluit iubitul lui Emily Burghelea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI