15 dec. 2021 | 12:10

Emily Burghelea, primele declarații despre a doua sarcină. Ce sex speră să aibă copilul

Monden
Emily Burghelea, primele declarații despre a doua sarcină. Ce sex speră să aibă copilul
Ce spune Emily Burghelea despre a doua sarcină?

Emily Burghelea își surprinde fanii cu câteva declarații emoționante. Celebra fostă asistentă de la ‘Acces Direct’ vine cu mărturii despre a doua sarcină. Ce spune tânăra mămică la doar 8 luni de când a adus pe lume o fetiță?

Emily Burghelea, detalii despre a doua sarcină

Emily Burghelea a devenit mamă pentru prima oară în urmă cu 8 luni, dar aceasta susține că este pregătită să aducă un alt suflet pe lume. Fosta concurentă de la ‘Bravo, ai stil’ nu și-a dorit să fie o mamă tânără, dar iată că așa a vrut soarta.

Fata vrea totuși să fie în formă și pentru al doilea copil, după ce a văzut cât de frumos i s-a schimbat viața după venirea Amedeei. Ea și partenerul său de viață își doresc să îi ofere un frățior fetiței lor.

Mulți ar aștepta până să facă un astfel de pas, dar iată că amorezii s-au pus deja pe treabă și se gândesc să fie din nou părinți. Fosta asistentă TV și-a propus ca până la finele anului 2022 fiica ei să se bucure de prezența viitorului mezin al familiei.

„Am avut parte și de perioade mai puțin plăcute! Vedeam negru în fața ochilor și nu mai știam ce este cu mine, era vorba despre depresie postnatală, dar am reușit să depășesc momentele acelea. Lucrăm pentru al doilea copil!

Ne dorim foarte mult să mai avem încă un copil. Băiețel ne-am dori, ca să fie pereche. Nici eu și nici Andrei nu ne speriem să devenim iar părinți, într-un timp atât de scurt. Cred că este cea mai importantă dorință de pe lista anului 2022.”, a declarat Emily Burghelea, pentru Cancan.ro.

„Am știut că va fi tatăl copiilor mei”

Viața lui Emily s-a schimbat total în momentul în care l-a întâlnit pe Andrei pe care l-a văzut ca fiind tatăl copiilor săi. Vedeta nu s-a gândit că se va bucura de acest rol imens la o vârstă atât de mică în viziunea sa. Cu toate astea, a privit spre viitor cu mare încredere și speranță.

„Așa cum am spus și la Teo, nu m-aș fi văzut mămică atât de tânără, însă când l-am cunoscut pe el am știut că va fi tatăl copiilor mei. Mi-a dat curajul, siguranța și încrederea de care am avut nevoie ca să fac acest pas, iar acum sunt mai fericită ca niciodată.

Avem o relație atât de închegată și frumoasă, încât știu sigur că nimeni și nimic pe lumea asta nu ne mai poate despărți. Să știți că nu a fost totul mereu roz între noi”, a mărturisit fata pe rețelele de socializare.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Netflix, o nouă lovitură. Povestea despre care vorbește toată lumea
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
S-a dat ORDIN de EVACUARE în România. Raed Arafat a decis chiar acum
Capital.ro
Horoscop 26 aprilie 2024. Peștii visează cu ochii deschiși, Gemenii pornesc pe un nou drum
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
ANUNȚUL PRIVIND PENSIILE! Ministerul Muncii a DAT VESTEA
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro