Momente cumplite pentru Emily Burghelea. De ce a ajuns soțul ei la spital, chiar în luna de miere

Momente cumplite pentru Emily Burghelea. De ce a ajuns soțul ei la spital, chiar în luna de miere
Momente cumplite pentru Emily Burghelea

Emily Burghelea traversează o perioadă dificilă a vieții sale, deoarece soțul ei este internat în spital, în luna lor de miere. Ce a pățit partenerul de viață al fostei asistente TV de la Acces Direct.

Motivul pentru care soțul lui Emily Burghelea este în spital

Emily Burghelea se poate considera o femeie norocoasă. Frumoasa blondină are tot ce-și poate dori și este împlinită pe plan personal. Recent, fosta asistentă TV de la Acces Direct s-a căsătorit cu iubitul ei Andrei, bărbatul care i-a furat inima și cel care i-a dăruit o fetiță minunată.

Pentru că stresul pregătirii nunții și a botezului fiicelor lor Amedea și-au spus cuvântul, soțul lui Emily Burghelea a clacat și a ajuns la spital, chiar în mijlocul lunii lor de miere, vacanță care se desfășoară în Turcia.

Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! le-a povestit urmăritorilor săi de pe Instagram pățaniile lor din luna de miere și faptul că acum stă liniștită acasă cu fiica ei, așteptând vești despre soțul ei Andrei.

„Știți ca se zice că prima plecare a unui cuplu tânăr căsătorit, în lume, se numește luna de miere. Asta ar trebui să fie și pentru noi, luna de miere, dar Andrei m-a pus să aleg și din toate țările din lumea asta, am ales să venim aici, unde suntem acum, în Turcia.

Dar nu ca să ne distrăm sau să ne relaxăm, am zis că daca tot este el atât de bine dispus și acceptă să mergem oriunde în lume, vreau să venim aici ca să-și trateze niște probleme de sănătate.’, a scris Emily Burghelea pe Instagram.

Soțul lui Emily Burghelea este internat într-un spital din Turcia

Vedeta este liniștită știind că soțul ei Andrei este îngrijit de către cei mai buni medici într-un spital cu renume din Turcia.

„Este un spital foarte bun aici, unde este deja internat și îmi doresc din suflet să nu dureze foarte mult ca să mai avem și timp să ne distrăm împreună. Sunt niște chestii pe care le are de mai mult timp, n-a vrut până acum să le trateze, că așa e el.

Vă ziceam că-mi doresc să se termine cât mai repede nebunia asta și să-l știu și eu bine. Am avut niște perioade extrem de aglomerate, ne-am suprasolicitat amândoi, problemele lui s-au accentuat în perioada asta și din cauza asta am decis că este momentul să luăm o pauză și să avem grijă de noi’, a completat Emily Burghelea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI