Drama prin care a trecut Emily Burghelea după naştere: “Mă sufocam”

Drama prin care a trecut Emily Burghelea după naştere: “Mă sufocam”
Emily Burghelea a spus totul. Ce probleme a avut după naștere

Emily Burghelea a trecut prin clipe dificile după naștere. Fosta asistentă de televiziune se bucură de o fetiță minunată și adoră să fiecare moment cu micuța, însă nu totul este doar roz. Aceasta s-a decis să vorbească despre drama care i-a distrus buna dispoziție.

Emily Burghelea, adevărul despre problemele sale

Emily Burghelea a transmis un semnal de alarmă pentru mămici și le-a sfătuit să ceară ajutorul oamenilor din jur în momentele în care se confruntă cu probleme după naștere. Vedeta a mărturisit că a trecut și ea printr-un asemenea episod dureros.

„Știți vorba aceea: ‘Și băieții plâng câteodată’? Pe același principiu, și Emily are uneori zile proaste. Eu sunt o persoană a extremelor, entuziasmul care mă caracterizează și energia pozitivă pe care o transmit mereu se încadrează într-un fel de extremă.

Am observat în jurul meu că nu sunt multe persoane care pot face asta în permanență. Eu reușesc să fiu pe plus constant. Îmi place să dau, îmi place să transmit, îmi place să-i înveselesc pe ceilalți și o fac din tot sufletul. Sunt un giver!”, a zis ea pentru Cancan.

„M-am epuizat”

Vedeta s-a gândit la mămicile care suferă de depresie postnatală, mai ales pentru că s-a confruntat cu emoții intense și dureroase. Ea a avut o perioadă aglomerată, ținând cont că trebuie să aibă grijă de fiica ei în timp ce își continuă studiile și se ocupă de cariera pe care o are.

„Este atuul meu, însă, după atâta rafală de voie bună, s-a echilibrat balanța. De o zi am avut nevoie, atât… Dar, într-o singură zi, am ajuns cu succes la minus infinit!

Se spune că femeile sunt mai sensibile după ce nasc, se spune că pot exista dereglări hormonale, nu stiu exact ce a fost. Deși nu pot spune că am avut un motiv concret, am simțit din senin că intru într-un nor negru din care nu mai pot să ies.

Nu doar că era negru norul, mă sufoca, ploua înăuntru și era frig! Cam așa m-am simțit, din senin. Analizând situația mi-am dat seama că au fost luni la rând în care am dat tot ce am avut, am vrut să le fac pe toate singură, le-am făcut dar m-am epuizat.”, a adăugat aceasta.

Cum a reușit Emily Burghelea să își revină după episodul dureros

Fosta asistentă de televiziune a recunoscut că a avut un episod scurt de depresie postnatală, însă emoțiile au năucit-o. Vedeta a avut parte de sprijinul mamei sale, iar partenerul său s-a asigurat că ea o să se simtă apreciată și iubită pentru a reuși să treacă peste probleme.

Totuși, Emily Burghelea și-a dat seama cât de grele sunt momentele în care depresia postnatală pune stăpânire pe mămici, așa că le-a sfătuit pe toate să ceară ajutor.

„Chiar dacă am avut un episod mai dificil zilele trecute, m-am regrupat rapid. Amedea are nevoie de mine energică, sănătoasă și puternică!

Starea mamei este extrem de importantă pentru copil, de aceea mamele care se confruntă cu episoade de depresie postnatală sau chiar cu depresia postnatală în sine, trebuie ajutate RAPID de cei din jur, dacă nu se pot ajuta singure!”, a zis ea.