Emily Burghelea, în mare pericol. Câți bani vrea despăgubire Antena 1

Emily Burghelea, în mare pericol. Câți bani vrea despăgubire Antena 1

Demisia fostei asistente de la Acces Direct, Emily Burghelea, continuă să fie unul dintre subiectele fierbinți din showbiz. Blondina a mărturisit că Acces Direct i-ar fi cerut o sumă colosală pentru postările pe care le-a făcut, dar și despre cum a reușit să aibă parte de sprijinul avocaților în ”războiul” cu Antena 1.

Suma pe care i-o cere Antena 1 lui Emily Burghelea

„După ce mi-am dat demisia, legal adviserul mi-a trimis mai multe mail-uri (notificări) prin care îmi spunea că fiecare postare pe care o să o fac o să coste 5.000 euro (story+postări în feed+vloguri +orice declarație). I-am rugat să calculeze cât am de plată și i-am rugat să îmi dea contul în care să le trimit banii. Ulterior, în presă au apărut zvonuri ”pe surse” că am să le dau 380.000 de euro și nu știu cum au făcut ei calculul ăsta.

După ce i-am întrebat cât am de plată în total, nu mi-au mai răspuns. Ce m-a bucurat cel mai tare a fost că avocați celebri s-au oferit să mă apere pro bono. Oameni foarte, foarte pricepuți, poate chiar cei mai pricepuți din domeniu. Au auzit despre caz și m-au contactat”, a declarat Emily Burghelea, pentru Cancan.ro.

Emily Burghelea are un aliat

Însă asta nu e tot. Emily Burghelea a mai mărturisit faptul că povestea violențelor de la Acces Direct și mușamalizarea ei o cunoaște și o fostă colegă din echipă, care i-a spus că îi poate fi martor într-un eventual proces pe care l-ar avea cu Antena 1.

„Chiar și o colegă din interior care încă mai lucrează acolo s-a oferit, în caz de proces, să vină martor și mi-a spus că nici ea nu este de acord cu ce se întâmplă acolo. M-a rugat să îi protejez identitatea momentan. Acum aștept să văd ce o să fie. Sunt optimistă în eventualitatea unui proces și cu siguranță o să îl câștig pentru că am dreptate”, a mai completat Emily Burghelea penru sursa citată.

Demisia asistentei Emily Burghelea de la Acces Direct ar fi fost cauzată de faptul că aceasta nu ar mai fi dorit să ia parte la mușamalizarea bătăilor pe care le primește Vulpița de la Viorel. Cu toate că emisiunea de la Antena 1 ar fi încercat să convingă telespectatorii că nu este vorba de nicio agresiune, realitatea ar fi cu totul alta.

Demisia asistentei Emily Burghelea de la Acces Direct ar fi fost cauzată de un motiv de-a dreptul șocant – aceasta a spus că nu a mai dorit să ia parte la mușamalizarea bătăilor pe care le primește Vulpița de la Viorel. Deși emisiunea de la Antena 1 ar fi încercat să convingă telespectatorii că nu este vorba de nicio agresiune, realitatea ar fi alta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI