Schimbare de look pentru Emily Burghelea. Cum arată acum fosta asistentă a Mirelei Vaida

Emily Burghelea, la Kanal D. Cum a apărut fosta asistentă a Mirelei Vaida FOTO

Plecarea din cadrul emisiunii ”Acces Direct” de la Antena 1 pare că i-a priit lui Emily Burghelea. Fosta asistentă a Mirelei Vaida și-a mutat activitatea pe YouTube, unde prezintă admiratorilor ei detalii despre viața sa, se va muta curând în altă casă, iar în urmă cu doar câteva ore a adoptat o altă înfățișare, schimbându-și lungimea și nuanța părului.

Emily Burghelea, schimbare de look. Fosta asistentă a Mirelei Vaida și-a uimit admiratorii

Emily Burghelea a izbucnit în lacrimi în cadrul emisiunii ”Acces Direct” din 15 iunie, dându-și demisia la finalul ediției, afirmând că nu mai acceptă ca în platoul de la Antena 1 să fie promovată violența, făcând referire la ”serialul Vulpița”. Tânăra de 21 de ani a dezvăluit că Viorel și-ar agresa fizic soția, lucru de care s-ar fi plâns chiar Veronica la ea, explicând că acest fapt ar fi știut de întreaga echipă a show-ului, dar nimeni nu ia măsuri, de dragul audienței.

La câteva zile distanță, cei de la Antena 1 au decis ca Veronica să fie supusă unui test poligraf pentru a se afla adevărul. În urma expertizei, s-a dovedit că tânăra mămică din satul Blăgești a mințit cu privire la agresiunile la care a fost supusă de soțul ei. Telespectatorii emisiunii sunt încă sceptici cu privire la veridicitatea probelor.

Schimbare de look pentru Emily Burghelea. Cum arată acum fosta asistentă a Mirelei Vaida
Imaginea publicată de Emily Burghelea pe Instagram

Cât despre viața lui Emily după plecarea sa din cadrul emisiunii ”Acces Direct”, toate pare că îi ”merg ca unse”. La câteva zile de la scandal a plecat în Grecia, alături de partener, iar de când s-a întors o ține într-un continuu răsfăț. Miercuri, tânăra a mers la salonul de înfrumusețare pentru a reveni la vechea sa înfățișare, cerută intens de admiratorii ei din mediul online.

„Back to baby doll hair! 😱👀 De-a lungul timpului mi-ati spus ca va placea mai mult de mine cu parul lung, asa ca astazi… nu am mai stat pe ganduri”, a scris Emily Burghelea pe Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI