16 sept. 2024 | 13:19

Emilia Ghinescu, superbă într-o rochie decoltată. Cântăreața și-a etalat trupul sculptat la sală, iar domnii au suspinat VIDEO

Monden
Emilia Ghinescu, superbă într-o rochie decoltată. Cântăreața și-a etalat trupul sculptat la sală, iar domnii au suspinat VIDEO
Emilia Ghinescu, superba intr-o rochie decoltata

Emilia Ghinescu a făcut furori pe rețelele sociale, postând imagini senzuale într-o rochie extrem de decoltată. Cântăreața de muzică populară și-a etalat trupul sculptat la sală, impresionându-și fanii cu silueta de invidiat și bustul generos. Internauții nu au ezitat să o complimenteze pentru felul spectaculos în care arată.

Emilia Ghinescu, apariție spectaculoasă pe rețelele sociale

Emilia Ghinescu a postat câteva imagini impresionante pe conturile sale de social media, unde a îmbrăcat o rochie extrem de decupată, ce i-a pus în evidență silueta și bustul generos.

Artista a pozat cu încredere, lăsându-i pe admiratorii săi fără cuvinte. Reacțiile au fost rapide, iar comentariile de apreciere au început să curgă.

Fanii vedetei nu s-au abținut să o complimenteze: ”Frumoasa mea !!!😘😘😘 Te IUBESC !!!❤️❤️”, ”Superbă 😊😇🙏”, ”Ești superbă, felicitări!”, ”Senzațională ! Frumoasă foc și o voce superbă !❤❤❤” au fost doar câteva dintre mesajele primite de cântăreață.

Transformare fizică incredibilă după despărțire

După separarea dureroasă de tatăl fiicei sale, Emilia Ghinescu a decis să își canalizeze energia asupra propriului fizic. Artista a reușit să slăbească nu mai puțin de 15 kilograme, iar acum, la 45 de ani, arată mai bine ca niciodată.

”Am tot ținut diete și am văzut că nu funcționează. Așa că mi-am făcut propria dietă. Mâncam foarte puțin, cât încape într-o pălmuță, mi s-a micșorat stomacul.

Apoi mi-am umplut mașina de batoane proteice. Am slăbit 15 kilograme și apoi m-am apucat de sală”, a dezvăluit Emilia Ghinescu într-o emisiune TV.

Cu o determinare incredibilă, artista nu s-a lăsat descurajată de dificultățile vieții și a transformat despărțirea într-un nou început, concentrându-se pe sănătatea și aspectul său fizic.

Citește și Lucrul pe care Emilia Ghinescu nu vrea să îl mai facă pentru partener. Cântăreaţa a slăbit spectaculos: „Îmi este suficient”!

Pasiunea pentru fitness, parte din rutina zilnică

Emilia Ghinescu și-a găsit pasiunea pentru fitness și este mândră de rezultatele obținute. Vedeta mărturisește că merge la sală de cel puțin patru ori pe săptămână și, atunci când poate, chiar și zilnic. ”Nu contează cât de obosită sunt, merg la sală”, a declarat aceasta la TV.

Motivată de fiica sa, Erica, care o însoțea inițial la antrenamente, Emilia Ghinescu a prins drag de acest stil de viață. ”Nu am complexe, însă dacă am avut ceva care să nu-mi placă la mine, am remediat lucrul respectiv”, a adăugat artista, făcând aluzie la modul în care abordează orice nemulțumire legată de propria imagine.

Emilia Ghinescu este dovada vie că, indiferent de obstacolele vieții, determinarea și disciplina pot duce la rezultate spectaculoase, iar aparițiile sale uimitoare nu fac decât să confirme acest lucru.

Citește și Emilia Ghinescu, adevărul despre despărțirea de iubitul său: ”Am decis să luăm o pauză. El s-a mutat. Fiecare are partea lui de vină” EXCLUSIV!

Digisport.ro
Scandal în SuperLiga României: și-a reziliat contractul și a plecat de la echipă! Antrenorul, acuzat de rasism
Stirile PROTV
Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună
PlaySport
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
Ego.ro
Bruneta cu 16 ani mai tânără care a înlocuit-o pe Cristina Ich! Imaginile care au scăpat pe internet
ProActual
Țara în care salariul mediu este de peste 70.000 de euro caută angajați! Aproximativ 2.800 de locuri de muncă disponibile
EVZ.ro
Traian Băsescu, în spatele jocurilor de culise care ar putea arunca alegerile prezidențiale în aer!
Spynews.ro
Lora se căsătorește mâine cu Ionuț Ghenu! Cei doi îndrăgostiți devin soț și soție după ce au amânat nunta timp de patru ani / VIDEO
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Polițist local filmat când lovea un tânăr încătușat. Victima, cu lanterna pusă în ochi, a fost călcată în picioare
BZI.ro
Raluca Bădulescu, poze indecente în mediul online. La 49 de ani, pozează pe OnlyFans!
Sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless, iar reacțiile au fost pe măsură
Viva.ro
Ce se observă pe chipul Biancăi Drăgușanu când renunță de tot la machiaj! Chiar ea a recunoscut că e grav
Parteneri
Povestea gemenilor din Tg Jiu care au plecat de acasă și sunt de negăsit de două zile. Părinții sunt disperați și fac apel la populație. Copiii erau bursieri la școală și s-ar fi împrietenit cu un personaj dubios
Redactia.ro
Fosta soție a lui Alin Oprea, Larisa Uță, dezvăluiri după 3 ani de la divorț „Nu puteam să plâng, voiam să urlu”
Click.ro
Kamala Harris a primit unul dintre cele mai bune sondaje ale sale din acest an. Surpriză în fieful lui Donald Trump
Digi24
Poza cu vedeta GOALĂ la duș a scăpat pe net! Ce tatuaje INTIME are: S-au văzut TOATE
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Revenire spectaculoasă la Pro TV! Vedeta a petrecut 27 de ani la pupitrul știrilor
EVZ.ro
Larisa Uță a răspuns la întrebarea: ”I-ai cerut 250.000 euro?” Ce avere are de împărțit cu Alin Oprea, după divorț
Spynews
Rusia a fost atacată. Victorie totală pentru Zelenski. Explozie urmată de un seism (VIDEO)
Capital.ro
Se află în plin divorț, dar au fost surprinși din nou împreună: „Se țineau de mână și se sărutau”
Avantaje
DOLIU IMENS! Toată lumea îl CUNOAȘTE pe ”Salvatore della patria”
Mediaflux
Lora se căsătorește mâine cu Ionuț Ghenu! Cei doi îndrăgostiți devin soț și soție după ce au amânat nunta timp de patru ani / VIDEO
Spynews.ro
Planta menționată în Biblie, recunoscută pentru capacitatea sa de a contribui la „purificarea trupului, a sufletului și a minții"
Realitatea.net
Cum arăta Ioana State de la Asia Express la începutul carierei de comediantă. Imagini cu ea de la prima apariție la iUmor
Antena 1
De unde vine expresia 'a da milităria jos din pod'! Nu te-ai fi gândit!
Shtiu.ro