11 aug. 2023 | 18:20

Emilia Ghinescu, adevărul despre despărțirea de iubitul său: ”Am decis să luăm o pauză. El s-a mutat. Fiecare are partea lui de vină” EXCLUSIV

Monden
Emilia Ghinescu, adevărul despre despărțirea de iubitul său: ”Am decis să luăm o pauză. El s-a mutat. Fiecare are partea lui de vină
Emilia Ghinescu s-a separat de actualul soț

Știrea momentului în showbiz-ul românesc, este posibila separare artistei Emilia Ghinescu de actualul partener de viață. Dar, pentru a ne convinge că este așa, redacția Playtech Știri a discutat în exclusivitate cu artista pentru a afla adevărul. Citește mai departe și află detaliile.

O viață de la extaz la agonie

Cunoscută și apreciată de românii, interpreta de muzică populară Emilia Ghinescu pare că nu are noroc în dragoste.

În urmă cu doi ani, artista își lua inima-n dinți și povestea de durerea pricinuită de eșecul primei sale căsncii. Artista făcea pasul la doar 18 ani, iar partenerul de atunci era cu 10 ani mai mare decât ea.

Vezi și: Despărțirea momentului în showbizul din România. Și-au spus adio după 13 ani. La ei nimeni nu se aștepta

Dar, cel mai mult aveau să sufere copii artistei, aceasta riscându-și sănătatea pentru a deveni mamă, așa cum povestea la un moment dat. Motivul a fost o complicație descoperită pe vremea când avea doar 14 ani:

”Pe la 14-15 ani am avut o durere foarte mare la rinichi și m-am dus la un control.

La ecograf mi-a fost descoperită această malformație și mi s-a spus că dacă voi putea avea măcar un copil, atunci e mare lucru!

Dar, mai mult de unul, nu. La acea vârstă nu am luat în seamă aceste lucruri. Când l-am avut pe Andrei, am avut o sarcină destul de lejeră”, poestea artista la un moment dat.

După divorț, și după ce copii au mai crescut, artista a sperat într-o nouă relație, lucru care s-a și întâmplat de altfel, dar se pare că expresia ”de la agonie la extaz și invers” i se aplică.

Emilia Ghinescu spune adevărul despre despărțirea de iubitul său

După o lungă perioadă în care nu a avut nicio relația, Emilia Ghinescu avea să-și cunoască sufletul pereche, sau cel puțin așa a crezut, în persoana lui Sebastian. Lucrurile păreau a merge bine între cei doi.

Emilia Ghinescu, adevărul despre despărțirea de iubitul său: "Am decis să luăm o pauză. El s-a mutat. Fiecare are partea lui de vină" EXCLUSIV

Emilia Ghinescu și Sebastian, au fost 13 ani împreună și au o fetiță de 7 ani

Cei doi aveau o relație de 13 ani și o fetiță de 7 ani, dar se pare că în realitate, lucrurile s-au schimbat, iar redacția Playtech Știri a stat de vorbă cu Emilia Ghinescu, care spune adevărul despre despărțirea de iubitul său:

”Am luat decizia ca pentru o perioadă de timp să luăm o pauză. Acum, eu nu cred în pauze, dar mă rog.

Vom vedea ce va fi!”, ne spune în exclusivitate Emilia Ghinescu în convorbirea telefonică.

Vezi și: O apariţie de zile mari la sală. Cântăreaţa de muzică populară, criticată de internauţi :„Unde vreţi să ajungeţi?”

Aveau planuri de viitor, dar ce s-a întâmplat?

Așa cum s-a scris și în presă, în urmă cu câteva luni anunța că au luat decizia de a se căsători.

În dialogul telefonic cu Playtech Știri, artista a explicat ce s-a întâmplat și care sunt pașii următori:

”Am avut o relație de 13 ani, dar se pare că nu se vor mai finaliza planurile.

Eu sunt bine, da, încerc să trec peste și să mergem mai departe. Sunt o femeie de 45 de ani care trebuie să fie asumată și să-și crească copiii.

Am de cântat, am multe evenimente. Nu pot să stau și să mă jelesc acuma. Asta este!”

Emilia Ghinescu despre șansele de împăcare

Ca în orice relație, sunt și urcușuri și coborâșuri, și de cele mai multe ori se încearcă o reconciliere.

Întrebată dacă mai sunt șanse de a se împăca cu fostul iubit, acum, Emilia Ghinescu spune că ”nu vreau să spun nici da, nici nu!”:

”Vreau doar să spun că, la momentul acesta, am căzut de comun acord să ne separăm.

El s-a mutat, de fapt a stat mai mult la București, iar eu am rămas la Pitești. Cred că și distanța a fost o cauză, dar cred că și.. ”

Vezi și: Emilia Ghinescu uimeşte prin felul în care arată. Cântăreaţa de muzică populară s-a fotografiat la sală, spre fericirea admiratorilor

Nu există doar un vinovat!

”Știi cum e, când doi oameni sunt într-o relație și se ajunge la acest moment, fiecare are partea lui de vină. Nu există un nevinovat și doar un vinovat. Există unul care are vină mai puțină, și unul care are o vină mai mult.

Acum, cine și care dintre noi a purtat mai mult partea de vină, rămâne să-și facă fiecare mea culpa. Eu nu vreau să-mi spăl rufele in public, este tatăl copilului meu, mai ales pentru fiica mea.

Nu este frumos să arunci cu noroi. Și oricât mi-ar fi greșit nu vreau să fac asta, și sper să facă și el la fel. Sunt 13 ani în care am stat impreună, chiar daca nu au fost finalizați cu o căsătorie, au fost ani frumoși.”, ne-a mai spus, în exclusivitate, Emilia Ghinescu.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Actorul legendar care a fost căsătorit cu cinci femei, dar a fost îndrăgostit toată viața de un bărbat
Click.ro
VIDEO Cum să irosești 3 milioane de dolari. Rușii au tras cu o rachetă Iskander într-un lansator-momâie lăsat de ucraineni în câmp
Digi24
Un stâlp de fier din India stă expus la ploi, vânt și umezeală de 1600 de ani, dar nu a ruginit nici până astăzi
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Cât câștigă lunar o stewardesă. Ce ajută să ai un salariu mai mare
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Se dau noi VOUCHERE în România. Se aplică din 23 aprilie. Premieră totală
Capital.ro
Începe distribuirea deciziilor de pensionare după recalculare. Marius Budăi, anunțul momentului pentru pensionarii români
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Modificări la Codul Civil. PENSIE mai mare pentru acești angajați
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro