Emil Rengle s-a întors de la Survivor România 2022. Ce a putut spune pe aeroport despre Laura și TJ Miles: „S-au aruncat lucruri dure”

Emil Rengle s-a întors de la Survivor România 2022. Ce a putut spune pe aeroport despre Laura și TJ Miles: „S-au aruncat lucruri dure”
Emil Rengle, primele declaratii dupa ce s-a intors de la Survivor Romania 2022

Emil Rengle a fost eliminat de la Survivor România 2022 și s-a întors în țară, unde a fost așteptat de către cei mai buni prieteni la aeroport. Celebrul dansator a oferit primele declarații privind plecarea sa din competiția din Republica Dominicană. Ce a spus fostul Faimos despre colegii săi de echipă.

Emil Rengle, primele reacții după ce s-a întors de la Survivor România 2022

Săptămâna trecută, publicul telespectator a decis să-l trimită acasă pe Emil Rengle. Faimosul a părăsit competiția Survivor România 2022 și a ajuns, recent, înapoi în țară.

Întâmpinat de reporterul emisiunii La Măruță de la PRO TV, artistul a vorbit despre cât de importantă a fost întreaga experiență pentru el și felul în care Survivor i-a modelat existența.

„Am slăbit cel mai mult, dacă mai stăteam, mă sufla vântul. Experiența e schimbătoare de viață, cu părți frumoase și părți rele.

Dacă aș fi crezut ca vă fi armata pe care n-am făcut-o…a fost cea mai complexă și vulnerabilă experiență a vieții mele. A fost cea mai importantă țiglă în construirea lui Emil.

„Când se vor întoarce, sper să reluăm prietenia!”

Emil Rengle susține că nu are regrete legate de participarea sa la Survivor 2022. În ceea ce-i privește pe coechipierii săi, dansatorul a mărturisit că speră să reia legăturile de prietenie cu TJ Miles și Laura Giurcanu, după ce Faimoșii se întorc în România.

„Mi-am atins scopul. Nu am plecat dezamăgit de oameni, ci de joc. E un joc de strategie si mi-ar fi plăcut să ne meargă, să mai rămân în competiție. (n.r. – Faimoșii) l-au înțeles foarte bine si au luat cea mai bună decizie pentru ei. Acum nu mai sunt important pentru ei.

Când se vor întoarce (n.r.- TJ Miles și Laura Giurcanu), vom discuta real despre ce a fost sau nu strategie, sper să reluăm prietenia. S-au aruncat lucruri dure, nu doar la consilii, ci și în camp.

Noi chiar am trăit la maximum experiența asta. Regret că m-am pus pe slăbit înainte de a merge în Survivor. În rest, nu am niciun regret. Îmi asum cine sunt, ce am făcut, ce am vorbit.”, a declarat Emil Rengle pe aeroportul din România, la scurt timp după ce s-a întors de la Survivor 2022.

Emil Rengle a fost eliminat de la Survivor România 2022, în consiliul în care a fost nominalizat alături de CRBL și Cătălin Zmărăndescu. Publicul telespectator a decis să-l trimită acasă, după ce dansatorul a întrunit cele mai puține voturi.

Urmăriți Playtech.ro și pe