Emi de la Asia Express și-a cerut iubita în căsătorie. Cine este Mădălina și cu ce se ocupă

Emi de la Asia Express și-a cerut iubita în căsătorie. Cine este Mădălina și cu ce se ocupă
Emi de la Asia Express, cerere emoționantă în căsătorie pentru iubita lui

Emi de la Asia Express i-a făcut o surpriză de proporții iubitei sale! Acesta a cerut-o în căsătorie chiar în timp ce se afla la Asia Express, apoi a așteptat ca episodul să fie difuzat. El i-a oferit un superb inel de logodnă, iar evenimentul a fost unul extrem de emoționant.

Cum și-a cerut Emi de la Asia Express iubita în căsătorie

Telespectatorii au putut să vadă cum Emi s-a pus în genunchi și a rostit întrebarea extrem de importantă pentru iubita lui. În timp ce era difuzat episodul, concurentul de la Asia Express se afla alături de partenera lui, așa că momentul a fost unul inedit.

Totuși, acesta a recunoscut că nu a plecat cu gândul de a o cere pe iubita lui în căsătorie la Asia Express, ci, mai degrabă, totul a venit natural.

„Nu a fost simplu. Nu, m-am gândit fix când eram în primele etape. I-am zis lui Cuza.”, a spus Emi la Neatza cu Răzvan și Dani.

Cine este iubita lui Emi de la Asia Express

Mădălina nu lucrează în același domeniu ca Emi de la Asia Express. Aceasta este medic. Tânăra a povestit că nu se aștepta ca iubitul ei să o ceară în căsătorie la Asia Express. Mai mult, ea a punctat că i-a fost extrem de greu cât timp el a fost plecat.

„Mădălina: În 2016 am terminat medicina dentară. Ulterior, am făcut și masterul. Nu mă așteptam, sau cel puțin nu mă așteptam să se întâmple în cadrul Asia Express.

Mădălina: A fost emoționant. Noi suntem obișnuiți să mai fim plecați, dar 2 luni au fost mult prea mult. Nu a fost nici ușor, dar a trecut într-un fel repede.

Emi: Nu aveam telefon. Ea a aflat când au pus-o să facă scrisori că suntem încă în cursă.”, au povestit cei doi.

Emi de la Asia Express, mesaj emoționant pentru iubita lui

Emi nu a uitat de fanii care îl urmăresc cu sufletul la gură. Acesta a mărturisit că răspunsul pentru cererea în căsătorie a fost unul pozitiv. Mai mult, el i-a făcut o declarație superbă de dragoste iubitei sale.

„A zis da !! (nu avea încotro)

Îți mulțumesc pentru toate momentele în care mi-ai fost alături, tot ce am trăit împreună și pentru toate momentele în care îmi vei fi alături și pentru toate momentele pe care le vom trăi împreună!

Chiar dacă nu-s perfect, nici măcar atât de bun, îți mulțumesc pentru tot!! Te iubesc!!”, a zis Emi, pe Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI