Ce nu s-a văzut la Asia Express, de fapt. Cuza a dezvăluit tot: „E mare tensiune”

Ce nu s-a văzut la Asia Express, de fapt. Cuza a dezvăluit tot: „E mare tensiune”
Ce a spus Cuza despre Asia Express

Concurenții dau tot ce este mai bun pentru a ajunge la premiul cel mare de la Asia Express! Vedetele trec prin probe de foc și încearcă să depășească orice provocare. Tensiunea atinge cote maxime, iar fanii privesc cu sufletul la gură momentele de cumpănă din show-ul de la Antena 1.

Ce nu văd telespectatorii la Asia Express, de fapt. Cuza a făcut dezvăluiri inedite

Competiția aproape că a ajuns la final! Mulți telespectatori abia așteaptă să afle deznodământul de la Asia Express. Vedetele își țin fanii la curent cu orice au trăit în competiția extrem de grea, așa că un secret a fost împărtășit de Cuza de la Noaptea Târziu.

Concurentul de la Asia Express le-a transmis fanilor că unele lucruri nu se observă din spatele micilor ecrane. Cuza a punctat faptul că probele sunt strânse, așa că echipele rămase în competiție ajung la Irina Fodor aproape în același timp, după ce a trecut peste provocările aduse de prezentatoarea TV.

„Ce nu se vede la televizor este că în momentul ăsta, cursa e foarte strânsă. Înainte să plece Natanticii, diferențele dintre noi erau foarte mici. Ajungeam aproape în același timp să atingem steagul. E mare tensiune.”, a transmis Cuza la Neatza cu Răzvan și Dani.

Eliza și Cosmin Natanticu au fost eliminați de la Asia Express

Plecare dureroasă de la Asia Express! Concurenții au ajuns departe în competiția de la Asia Express, așa că fiecare despărțire este din ce în ce mai dureroasă. Cosmin și Eliza Natanticu nu și-au putut abține lacrimile în momentul în care au aflat că sunt nevoiți să se întoarcă acasă și să uite de premiul cel mare.

Diamantul din cufărul luat de Eliza și Cosmin Natanticu a fost roșu, astfel că aceștia au fost eliminați de la Asia Express. Vestea că o să plece acasă a venit ca un trăznet pentru cei doi. Ei au izbucnit în lacrimi și le-au transmis colegilor din emisiune un mesaj emoționant, explicând că o să le ducă dorul.

„Trebuie să ne luăm adio de la toată lumea (…) Am un nod în gât, dar înainte vreau să-mi iau și eu la revedere de la voi, să vă urez baftă fiecăruia în parte, sunteți foarte tari.

Vreau să-mi cer scuze în numele lui Lizi și al meu în cazul în care v-am supărat într-un fel sau altul, cu siguranță ne vom mai întâlni.”, a spus Cosmin Natanticu după ce a aflat de eliminare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI