Emanuel Ion, pianistul nevăzător de la Românii au talent, i-a emoționat pe jurați în semifinală: ‘Îl ai pe Dumnezeu în viața ta!’

Emanuel Ion, pianistul nevăzător de la Românii au talent, i-a emoționat pe jurați în semifinală: ‘Îl ai pe Dumnezeu în viața ta!’
Emanuel Ion, pianistul nevazator de la Romanii au talent, i-a emotionat pe jurati

Emanuel Ion a reușit, din nou, să smulgă lacrimi din ochii juraților și telespectatorilor de la PRO TV. Tânărul nevăzător a ridicat sala în picioare, în a doua semifinală Românii au talent. Ce i-a spus Andra adolescentului căruia i-a oferit Golden Buzz-ul în audiții.

Emanuel Ion a făcut spectacol în a doua semifinală Românii au talent

I-a cucerit pe români încă din prima ediție a acestui sezon Românii au talent, atunci când cei patru jurați au plâns de emoție, admirându-i talentul nemărginit, iar Andra i-a oferit butonul auriu.

Deși s-a născut fără lumina ochilor, Emanuel Ion a primit un har divin de a cânta ireproșabil la cinci instrumente: orgă, acordeon, chitară, chitară bass și tobe.

Momentul său impresionant din a doua semifinală Românii au talent i-a lăsat muți pe telespectatorii emisiunii de la PRO TV, iar jurații s-au ridicat în picioare, în semn de omagiu pentru un moment unic: un băiat de 15 ani, făcând magie la orga sa.

Mihai Bobonete: M-ai făcut să cred că totul e trucaj. Bravo, Emanuel!

Dragoș Bucur: Ești un copil foarte talentat! Îl ai pe Dumnezeu în viața ta și sunt convins că o să ai familia pe care ți-o dorești.

Andra: Sunt foarte bucuroasă că am apăsat butonul auriu pentru tine. Este despre talentul și despre munca ta. Meriți din plin să ajungi în finală.

Andi Moisescu: Nu știu ce aș mai putea adăuga. Cred că e destul de limpede pentru cei de acasă. Ne uităm la el ca la mașini străine.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Romanii Au Talent (@romaniiautalent)

S-a născut nevăzător, dar nu și-a pierdut niciodată credința în Dumnezeu

Emanuel Ion, deși este nevăzător din naștere, este un munte de voință și ambiție. Talentatul semifinalist de la Românii au talent are numai 15 ani și spune că nu și-a pierdut niciodată credința în Dumnezeu, știind că a fost înzestrat cu un mare har.

„Mesajul pe care încerc să îl transmit către oameni este unul simplu, dar pe care îl țin sus: orice se poate să faci, și asta voi demonstra cât voi trăi. Chiar dacă avem unele probleme, nu trebuie să ne lăsăm jos din cauza lor.

Trebuie să mergem în continuare sus și să ne încredem în Dumnezeu, pentru că datorită lui putem face orice. Spre exemplu, în cazul meu, faptul că nu văd nu mă împiedică să fac ceea ce îmi place.

Mereu voi face ceea ce îmi place și voi fi un băiat normal, doar datorită lui Dumnezeu. Cred că, dacă ne-am încrede cu toții în Dumnezeu și ne-am închina lui, am fi mult mai fericiți și nu am mai fi atât de triști.

Acesta este mesajul pe care încerc să-l transmit: să se încreadă lumea în Dumnezeu și să înțeleagă faptul că fără el nu putem face nimic. Cred că scopul meu în această lume este de a încuraja oamenii.

Simt, din partea lui Dumnezeu, că eu am fost trimis pe lume pentru a vesti tot mai mult despre Dumnezeu, de a încuraja oamenii să facă ceea ce vor și ceea ce cred că se poate face, și să nu se lase niciodată doborâți de tot felul de sentimente.”, a declarat Emanuel Ion, pentru redacția Playtech-Impact.