04 dec. 2018 | 17:09

eMag dă televizoare Samsung și telefoane Huawei cu preț atât de mic, că e greu de crezut. Galaxy s9, mai ieftin decât vechitura pe care o ai tu

Știri generale
eMag dă televizoare Samsung și telefoane Huawei cu preț atât de mic, că e greu de crezut. Galaxy s9, mai ieftin decât vechitura pe care o ai tu

eMag a împlinit 17 ani de existență și își celebrează ziua cu reduceri inimaginabil de mici. La eMag, ai azi cele mai bune prețuri la televizoare și telefoane, pe care nu vrei să le ratezi.

Chiar dacă a trecut Black Friday și ți-ai cumpărat deja ceva pentru tine sau pentru casă, merită să arunci o privire pe reducerile pe care eMag le-a pregătit pe 4 decembrie, când magazinul a împlinit 17 ani de când a fost deschis în România.

eMag vinde telefoane ieftine ca să simți că implinește 17 ani

Samsung Galaxy Note 9. Abia a fost lansat, dar deja a ajuns la preț excelent. Are ecran de 6,4 inci, 6 GB memorie RAM și 128 GB spațiu de stocare. Are Android, are rezistență la apă și e un telefon excelent pentru următorul an. eMAG îl are cu preț mai mic pentru a simți si mai bine aniversarea, AICI.

Apple iPhone 8 e un telefon pe care nu îl poți ignora. Are același procesor ca iPhone X, are spaațiu de stocare de 64 GB, o cameră foto de 12 megapixeli foarte bună și poate fi încărcat wireless. Unde mai pui că prețul a și scăzut de când a fost lansat iPhone Xr. eMAG îl listează cu reducere consistentă, AICI.

Huawei Honor 8X. Proaspăt anunțat în octombrie, are un preț bun și un hardware pe măsură. Are 128 GB spațiu de stocare, ecran de 6,5 inci Full HD+, două camere de câte 20 și 2 MP, memorie RAM de 4 GB și o baterie de 3.750 mAh. E listat de eMAG la preț bun, AICI.

Dacă ai buget, atunci avem recomandări. De exemplu, Samsung Galaxy S9 Plus e la eMAG la preț de aniversare. Are 6 GB de memorie RAM, 64 GB spațiu de stocare și două camere foto excelente. Prețul e redus cu minus 31%, AICI.

Un telefon bun, lansat în primăvară, este Huawei P20 Lite. Are ecran de 5,84 inci Full HD+, are 64 GB spațiu de stocare și 4 GB de memorie RAM. Partea și mai bună e că are două camere foto: 16 și 2 MP. Desigur, eMAG îl are cu o reducere frumoasă, AICI.

Televizoare la eMag, ca să vezi programul de revelion mai bine ca niciodată

Televizorul LED Smart Samsung, modelul 40MU6102, îți pune la dispoziție o diagonală mai mult decât generoasă, de 100 de centimetri, dar și o rezoluție a ecranului pe măsură, 4K. Televizorul reușește să facă upscaling la rezoluție UHD, pentru a îmbunătăți orice conținut pe care îl vizionezi. Televizorul stă bine și la capitolul audio, având două boxe de câte 10 W, cu Dolby Digital Plus. Toate detaliile despre televizor și despre prețul redus găsești AICI.

TV Samsung 32M5502 nu e chiar cel mai mare pe care îl poți cumpăra, dar poate chiar nu ai nevoie de un TV cât peretele. Ai la dispoziție o diagonală de 80 de centimetri, iar rezoluția televizorului e Full HD, așa că te poți bucura de conținutul preferat la calitate ridicată. Acesta are o serie de tehnologii adiționale, ca Ultra Clean View și Contrast Enhancer, care îți îmbunătățesc experiența de vizionare. Boxele au câte 10 W fiecare și își pot face treaba până investești în ceva mai puternic. Televizorul are o reducere consistentă și e disponibil AICI.

Televizorul Samsung 50MU6102 are diagonala de 125 de centimetri, iar rezoluția acestuia e cea mai bună de pe piață momentan, 4K. Televizorul ”știe” HDR, dar vine și cu alte câteva tehnologii de îmbunătățire a imaginii, ca să te bucuri de conținut de calitate. Firește, ai acces și la funcții smart, ca să poți transforma televizorul într-un adevărat centru de entertainment. Mai multe detalii despre televizor poți găsi la în magazin, AICI.

Samsung mai are o variantă de televizor pe care să-l cumperi dacă vrei conținut 4K acasă. Televizorul 40MU6102 e ceva mai mic decât modelul anterior, cu o diagonală a ecranului de doar 100 de centimetri, astfel că l-ai putea prefera pentru dormitor. Datorită tehnologiilor PurColor și HDR, te vei bucura de imagini mai bogate, astfel că filmele și serialele pot deveni mai imersive. Evident, ai la dispoziție și funcții smart, cu ajutorul cărora televizorul devine un adevărat centru de entertainment. Televizorul are și o reducere de 500 de lei momentan și poate fi găsit AICI.

Poate că ai unele lucruri de reproșat celor de la eMag, dar sigur te-ai bucurat măcar o dată de produsele lor, așa că, dacă vrei să celebrezi și tu 17 ani de cumpărături rapide și eficiente, vezi AICI restul catalogului promoțional.

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare
Digi24
Un român căutat de poliție a stat ascuns în Italia până când soția l-a dat de gol fără să vrea
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Care sunt, de fapt, granițele Moldovei? Discuția are o „istorie” de peste cinci veacuri
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
S-A DAT ORDIN în toată Uniunea Europeană. Acest lucru va fi INTERZIS definitiv
Capital.ro
Horoscop 6-12 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Gemenii au numai reuşite, Scorpionii au parte de un nou început
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
INTERZIS în NOAPTEA de ÎNVIERE! Chiar e PĂCAT MARE
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro