Ema Uta, răspuns tranşant dat lui Mircea Badea după ce a fost criticată că e mereu plecată în vacanţe. De unde are bani: „Poate faceţi un calcul simplu”

Ema Uta, răspuns tranşant dat lui Mircea Badea după ce a fost criticată că e mereu plecată în vacanţe. De unde are bani: „Poate faceţi un calcul simplu”
Ema Uta, raspuns transant dat lui Mircea Badea dupa ce a fost criticata ca e mereu plecata in vacante. De unde are bani Poate faceti un calcul simplu

Ema Uta rupe tăcerea, după ce Mircea Badea a adus anumite acuzații la adresa frumoasei blondine, criticând-o că ar fi mereu plecată în vacanțe. Ce mesaj tranșant i-a transmis celebrul make-up artist al vedetelor prezentatorului TV de la Antena 3.

Reacția Emei Uta, după criticile aduse de Mircea Badea la adresa ei

După ce Mircea Badea ar fi aruncat ironii fine la adresa Emei Uta, make-up artistul divelor din showbizul monden i-a dat replica faimosului prezentator TV.

Recent, partenerul de viață al lui Carmen Brumă ar fi glumit pe seama vedetei, exprimându-și curiozitatea legată de faptul că Ema Uta ar fi „într-o vacanță continuă”.

Cu acest prilej, iubita lui Alex Bodi a postat un mesaj kilometric pe rețelele sociale, în care i-a detaliat moderatorului de la În Gura Presei toate sacrificiile pe care le-a făcut în carieră, pentru a ajunge expertul din zilele noastre.

„Nu e prima oară când aud „mistoul” asta la adresa mea din partea dvs, domnule Mircea Badea, aveți o obsesie? Vă știu de la tv de când eram copil, permiteți-mi să vă spun că ați ales persoana nepotrivită.

Motivul pentru care eu sunt „într-o vacanță continuă” așa cum spuneți este pentru ca eu am strâns bani de la 17 ani din machiaj, până în prezent la 31. 14 ani de machiaj. Până la 25, eu nu am știut ce înseamnă viață de noapte sau club.

Mergeam la cliente acasă în Vâlcea, apoi în București, când am venit la facultate, cărând în mână o valiza de 11 kg aproape în fiecare zi, prin metrouri și tramvaie, iar seara, număram rodul muncii dintr-o întreaga zi, cu speranța de a-mi îndeplini visurile.

Dumnezeu mi-a oferit un talent pe care am știut să îl fructific la momentul potrivit și pentru că am fost pricepută în ceea ce făceam, am început să predau cursuri de machiaj în ultimii 7 ani, grupe lunare de câte 18 fete, venite din toate colțurile țării, 1.300 Euro cursul.

„Poate faceți un simplu calcul a ce înseamnă în jur de 1500 de diplome!”

Ema Uta se laudă cu reușitele sale profesionale, având o experiență de aproape 15 ani în domeniul frumuseții. Make-up artistul originar din Râmnicu Vâlcea are un portofoliu de cliente de invidiat, câștigând bani frumoși din cursurile de specialitate pe care le predă de mai bine de șapte ani de zile.

Bănuiesc că dacă nu făceam treabă bună și nu aveam rezultate, nu era „fully booked” la cursuri timp de 7 ani. Acum, domnul MB, poate faceți un simplu calcul a ce înseamnă în jur de 1500 de diplome pe care le-am semnat.

Adică munca cinstită din punct de vedere moral și etic, nu alte metode „ușoare” de a face bani rapid și nici vreun bărbat să mă întrețină n-am avut. Niciodată.

Iar numărul de followeri pe care îl am se datorează faptului că am lucrat cu foarte multe artiste de la noi, și, pentru că, poate fetele știu de ce urmăresc un makeup artist cu 15 ani experiență.

Dacă dvs. m-ați descoperit recent, probabil prin prisma pozelor mele din vacanță, asta nu înseamnă că nu sunt un om care nu a muncit pentru viața pe care o duce.”, a scris Ema Uta pe Instagram.

Citește și Mircea Badea recunoaşte că nu a mai băut apă de ani de zile. Băutura pe care o consumă zilnic, deşi ştie că nu e sănătoasă: „Nici nu îmi fac analizele”

Urmăriți Playtech.ro și pe