Mircea Badea recunoaşte că nu a mai băut apă de ani de zile. Băutura pe care o consumă zilnic, deşi ştie că nu e sănătoasă: „Nici nu îmi fac analizele”

Mircea Badea recunoaşte că nu a mai băut apă de ani de zile. Băutura pe care o consumă zilnic, deşi ştie că nu e sănătoasă: „Nici nu îmi fac analizele”
Mircea Badea a recunoscut că nu a mai băut apă de ani de zile.

Mircea Badea și-a șocat fanii! Celebrul prezentator de televiziune a recunoscut că nu a mai băut apă de ani de zile. „Nu am băut apă de 30 de ani”, a subliniat acesta. Bărbatul i-a uimit chiar și pe unii medici când le-a spus care este băutura pe care o bea de trei ori pe zi. Vedeta a rămas fără cuvinte când a citit o știre care făcea referire la faptul că tot mai mulți tineri mor în urma unor afecțiuni cardiace din cauza acestui produs. Iată despre ce este vorba!

Mircea Badea nu a mai băut apă de ani de zile: ce consumă de trei ori pe zi?

Mircea Badea a șocat pe toată lumea după ce a recunoscut ce obicei are zilnic. Acesta a subliniat că nu mai bea apă de ani buni, dar se bucură în schimb de energizante chiar de trei ori pe zi. Bărbatul a citit o știre care făcea referire la faptul că tot mai mulți tineri mor în urma unor afecțiuni cardiace și din cauza energizantelor.

Vedeta TV a mărturisit că bea ,,cisterne lunar”, iar uneori se mai întreabă cum de mai este în viață. Prezentatorul de la Antena 3 a menționat că adoră această băutură de mai bine de 25 de ani, așa că produsul nu mai are niciun efect în acest caz.

„Eu beau căldări de energizante pe zi și mă culc. Vă dați seama că la mine nu mai au niciun efect! Eu nu vă spun să faceți ca mine! Beau căldări de energizante de peste 25 de ani! Eu, când citesc astfel de știri, mă întreb cum de mai sunt pe planetă.

Eu am consumat energizante de zici că-s acționar. Nu mai zic cât cico am băut… Nu contest adevărul acestor articole, doar că uneori mă întreb cum de mai sunt în viață”, a povestit Mircea Badea, în cadrul emisiunii În gura presei de la Antena 3 CNN.

„Nu am băut apă de 30 de ani”

Mircea Badea a dezvăluit că mai vorbește ocazional cu un doctor în fața căruia recunoaște că nu consumă apă de 30 de ani. Specialiștii se miră de obiceiul bărbatului, mai cu seamă că cel din urmă nu și-a mai făcut nici analizele de o bună perioadă.

,,Mai vorbesc ocazional cu câte un doctor și îi zic că nu beau apă. Se uită la mine mirat: „poftim?! Nu beți apă?! Nu este bine, trebuie să beți apă”. Și eu îi zic: „nu am băut apă de 30 de ani”. Mai beam apă când făceam sport, dar în rest, nu.

Apoi, dacă mă vede cu un energizant, se crispează când aude că beau trei pe zi. Deocamdată nu am nimic. Bine… nici nu mi-am mai făcut analizele că poate le dau aparatele peste cap”, a mai spus Mircea Badea.