Cine ar fi câștigat Românii au Talent 2019, de la Pro TV. Surpriza la care nu te așteptai

Cine ar fi câștigat Românii au Talent 2019, de la Pro TV. Surpriza la care nu te așteptai

Surse din culisele show-ului Românii au Talent ar fi dezvăluit cine este câștigătorul ediției 2019. Ar fi vorba despre Ema Stoian, o fetiță de doar 10 ani, pasionată de balet. La reprezentația din calificări, a impresionat-o pe Andra, care i-a dat Golden Buzz.

„Deși este un sezon cu mulți români talentați din toate domeniile, se cam știe cine va câștiga. Aceasta ar fi cam 90% Ema Stoian, o balerină în varstă de 10 ani care a făcut-o pe Andra să apese Golden Buzz-ul. Ironia sorții a fost că înainte de ea, favorita pentru marele premiu a fost o altă dansatoare, cam tot cu același prenume, Emma Neagu, care din păcate a pierdut lupta cu boala de care suferea”, ar fi declarat surse din culisele show-ului de talente pentru Cancan.

Cine este Ema Stoian, favorită să câștige Românii au Talent 2019

Ema Stoian are 10 ani și este pasionată de acrodance, gimnastică ritmică și dans contemporan. Și-a descoperit pasiunile la vârsta de 3 ani și jumătate, când a fost dusă la lecții de dans, balet și gimnastică. Profesoara de la clubul de dans a observat talentul fetiței și, la vârsta de 6 ani, a îndemnat-o să facă gimnastică ritmică de performanță.

La 7 ani, Ema Stoian a câștigat medalia de aur la Cupa României la gimnastică ritmică. Ea a obținut locul I și la Dance World Cup, apoi a vrut să arate întregii țări cât de talentată e. S-a înscris la Românii au Talent, a dansat superb pe scena emisiunii și a impresionat-o pe Andra, care i-a dat Golden Buzz.

„A fost încântată că Andra i-a dat Golden Buzz, este o fană a ei. Mai târziu, Smiley și Bartoș i-au spus: Mamă, a apucat Andra să apese, că voiam noi să-ți dăm Golden Buzz-ul! Și a fost și mai bucuroasă. Au luat-o în brațe. A fost răsfățată atunci!”, a declarat mama fetiței după reprezentație.

Se pare că Ema Stoian le-a câștigat tuturor inimile și este posibil să intre în posesia marelui premiu de la Românii au Talent 2019.

Urmăriți Playtech.ro și pe