Ella Tina, momente devastatoare. Ce se întâmplă chiar acum cu mama ei

Ella Tina, momente devastatoare. Ce se întâmplă chiar acum cu mama ei
Ella Tina, momente devastatoare. Ce se intampla chiar acum cu mama ei

Ella Tina, fosta iubită a lui Jador, traversează o perioadă destul de grea. Din păcate, este vorba de mama ei, care se confruntă cu grave probleme de sănătate.

Fosta iubită a lui Jador trece prin momente grele

Frumoasa brunetă este disperată. Cea mai importantă ființă din viața ei trece prin momente grele. Recent, mama ei a primit de la medici un diagnostic cumplit. Are cancer. Tânăra vedetă dezvăluie că cea care i-a dat viață nu se simte deloc bine, din cauza bolii cu care se confruntă.

Pentru Ella Tina, vestea că mama ei are cancer a picat ca un trăsnet. Cele două nu se așteptau ca boala să se agraveze galopant. În aceste momente, cancerul a avansat destul de repede.

Prezentă la un post de televiziune, fosta iubită a lui Jador a dezvăluit că mama ei nu face deloc bine și starea ei de sănătate se schimbă de la zi la zi.

”În ceea ce privește starea mamei male…sunt zile și zile. Din păcate în moment de față i s-a oprit kimioterapie, așteptam mai multe informații din partea medicului. Vom vedea…

Din păcate încă nu s-a ajuns la radio terapie, dar kimiterapia a avut efecte destul de averse, nu se simțea bine, s-a ajuns în metastază și metastaza din păcate își face damblaua”, a mărturisit Ella Tina la postul de televiziune Antena Stars.

Ella Tina, mesaj emoționant în direct

Boala mamei sale a făcut-o pe Ella Tina să conștientizeze cât de importantă este viața. Aceasta a oferit și un sfat telespectatorilor, pe care îi îndeamnă să petreacă timp cu familia, deoarece nimeni nu știe ce îți rezervă ziua de mâine.

”Trebuie să ne prețuim momentele pe pământul acesta alături de familia noastră, am învățat că trebuie să ai încredere în Dumnezeu, poți să ai toți banii din lume că atunci când vine vorba de o boală nimic nu te va ajuta”, a declarat frumoasa brunetă la postul TV.

În toată această perioadă grea pentru familia ei, Ella Tina se bucură de sprijinul iubitului ei.

”De obicei Dumnezeu ia pe o parte și dă pe alta. L-am cunoscut pe băiatul acesta când mama se simțea rău. M-am dus la mine în zonă pentru o ședință foto și printr-un grup de prieteni așa l-am cunoscut. Era inima mea destul de îndurerată și supărată și nu-mi era gândul la nimic. În momentul de față îmi aduce liniște. I-am zis că dacă vrea ceva serios începem ceva, dacă nu, eu n-am timp și de alte probleme. S-au îmbinat lucrurile frumos. Pe zi sunt cu mama și seara stau cu el. Am încercat, dar nu s-a putut nimic. Mă afectează toate aceste probleme, sunt destul de impulsivă, încerc să lucre cu psihicul meu, dar ea mă simte acum mai mult ca niciodată”, a mai spus fosta iubită a lui Jador, la Antena Stars.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI