Ella de Puterea Dragostei are probleme mari de sănătate. Prin ce clipe dificile trece

Ella de Puterea Dragostei are probleme mari de sănătate. Prin ce clipe dificile trece
Ella de la Puterea Dragostei are probleme de sănătate

Momente grele pentru Ella! Fosta concurentă de la Puterea Dragostei are probleme de sănătate. Cu ce se confruntă bruneta acum și cine îi este alături.

Puterea Dragostei: Ella are probleme de sănătate!

Cunoscuta fostă concurentă de la Puterea Dragostei se confruntă cu câteva probleme de sănătate. Tânăra a reușit să se facă remarcată în sezonul cu numărul doi datorită idilei cu Jador. Cei doi foști amorezi s-au certat, s-au despărțit și ulterior s-au împăcat de multe ori. Cu toate că în casa iubirii au avut ochi unul pentru celălalt, odată ajuns în România, manelistul a considerat că nu mai e loc pentru o astfel de poveste, așa că ușor, ușor au renunțat la ceea ce i-a legat în Turcia și și-au văzut fiecare de drum.

Ella a rămas totuși în atenția fanilor care o sprijină acum și pe care a reușit să-i adune încă din emisiune, fani pe care i-a surprins cu noua veste. Aceasta a precizat că suferă de o afecțiune la nivelul scalpului. Unele mici probleme cu scalpul au fost evidențiate inclusiv pe platoul de filmare de către o fostă concuretă cu care bruneta s-a certat în repetate rânduri.

Ella are o condiție medicală pentru care a fost atacată în casa Puterea Dragostei de către Daiana
Ella are o condiție medicală pentru care a fost atacată în casa Puterea Dragostei de către Daiana

„Trebuie să mă justific pentru că oamenii de acasă nu înțeleg”

„Nu am să pun mâna pe tine că ai coji în cap! Spală-te pe cap. Hai, mai plangi un pic! A văzut Jador cum faci tu? Ce știe ea de ce am facut eu afară?”, a spus Daiana. Deranjată de vorbele Daianei, fosta iubită a lui Jador a lămurit problema și a spus că nu e nicidecum vorba de lipsa de igienă, ci o problemă medicală.

„Chiar am grijă de corpul meu mai mult ca niciodată. Poate prea mult. Am o dermatită seboreică. În momentul în care mă enervez și mă supăr, da, mi se ia pielea. Oamenii din afară nu mă știu. Trebuie să mă justific pentru că oamenii de acasă nu înțeleg”
Ella

Urmăriți Playtech.ro și pe