Ella de la Puterea dragostei, săgeți către Jador. Ce transmite, chiar în mijlocul scandalului de la Mamaia

Ella de la Puterea dragostei, săgeți către Jador. Ce transmite, chiar în mijlocul scandalului de la Mamaia
Ella de la Puterea dragostei, săgeți către Jador. Ce transmite, chiar în mijlocul scandalului de la Mamaia

Ella a fost una dintre cele mai apreciate concurente de la „Puterea dragostei”. Aceasta a intrat în casa ”Puterea Dragostei” ca să-l cunoască mai bine pe Jador, pe care pusese ochii de ceva vreme.

Ella de la Puterea Dragostei, săgeți către Jador

De altfel, cei doi au încercat să formeze un cuplu, dar în cele din urmă totul s-a destrămat, întrucât Jador a lansat o avalanșă de reproșuri, după ce câțiva susținători ai acestuia i-au trimis imagini și o înregistrare cu ea pentru a o discredita.

Jador a fost cel care a declanșat furtuna în platou și care a lansat acuzații grave la adresa Ellei, după ce a primit câteva mesaje suspecte care o incriminau. Se pare că Ella ar fi vorbit despre Jador cu alte persoane, dând astfel de înțeles că nu își dorește, de fapt, o relație cu el, ci doar pentru faptul că ar fi avut mai multe de câștigat la capitolul imagine. Acel moment a fost și despărțirea lor definitivă.

Dar lucrurile aveau să ia cu totul altă turnură în sezonul al doilea al emisiunii, când Ella a revenit în casa ”Puterea Dragostei” pentru a-l cunoaște mai bine pe Iancu, spre uluirea lui Jador, care s-a așteptat să fie în continuare curtat de brunetă.

Ce a declarat frumoasa brunetă

Astfel, lucrurile au început să degenereze între foștii iubiți, Ella și Jador, întrucât artistul s-a arătat extrem de deranjat de atitudinea Ellei. Chiar dacă își dorește foarte tare să fie puternică și să nu arate nimănui cât de mult o afectează tot ceea ce i se întâmplă lui Jador în viața personală. De altfel Ella se mai gândește la el cu durere în suflet. Iată deci ce mesaj a publicat bruneta recent, pe contul său de socializare:

„Odată ce reușim sa acceptam durerea îndurată, suntem pregătiți să ăndeplinim scopul în viață! Refuzăm să acceptăm durerile din viață, ne obosim pentru a le opune rezistență și nu ne mai ramane niciun strop pentru a ne urmari scopul! E mai înțelept să accepți durerea și să te lasi modelat de ea! Ulterior in viata vei fi mai chibzuit, mai profund si mai eficient! #beconfident #bestrong #bedifferent”, a scris Ella pe contul ei de socializare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI