28 iun. 2022 | 18:49

Eliza Iliescu a luat note mari la Bacalaureat 2022! Media ei este o mândrie pentru mama sa (exclusiv)

Monden
Eliza Iliescu a luat note mari la Bacalaureat 2022! Media ei este o mândrie pentru mama sa (exclusiv)
Ce medie a obținut Eliza Iliescu la Bacalaureat

Eliza Maria Iliescu a trecut cu bine peste unul dintre cele mai importante examene din viață. A reușit să treacă de Bacalaureat cu note foarte mari. Eliza a fost și șefă de promoție a absolvenților Colegiului „Dimitrie Paciurea”.

Ce medie la Bacalaureat a avut Eliza Iliescu

Anterior, Eliza a declarat pentru impact.ro că nu are deloc emoții cu privire la examenul cel mare și că se simte pregătită și încrezătoare. S-a pregătit foarte bine, așa că nu are motiv să aibă emoții, decât constructive.

„Fiica mea a luat 9,80 la Limba Română. De asemenea, a obținut alte două note mari, de peste 9.00, fiecare, una la Istorie și alta la celălalt opțional pentru care a decis în cele din urmă să dea examen”, a declarat Adriana Iliescu, în exclusivitate pentru impact.ro.

Mama Elizei nu a precizat cu exactitate ce note a luat la celelalte două materii, însă cu siguranță ar fi obținut o medie generală de în jur de 9.50 sau chiar mai mult.

Adriana Iliescu este foarte mândra de fiica ei, nu doar pentru notele foarte bune obținute la BAC, ci și pentru faptul că vrea să-i calce pe urme, alegând să profeseze în învățământ.

Ce facultatea vrea să urmeze Eliza Iliescu

Eliza vrea să se înscrie la cursurile Facultății de Litere, însă în paralel ar vrea să urmeze și cursurile unei a doua facultăți, cel mai probabil Filosofie, spune aceasta.

„Eliza va face două sau poate chiar trei facultăți. cine știe! Am studiat împreună mai multe variante, însă nu vi le putem spune, fiindcă mai pot apărea schimbări. Cred cu tărie că va reuși să le facă față!”, a adăugat aceeași Adriana Iliescu.

Chiar dacă va avea foarte mult de muncă, Adriana, mama ei, va fi mereu alături de ea și îi va oferi tot sprijinul, astfel încât fiica ei să-și vadă visul împlinit cu ochii.

„Știm amândouă că nu va fi simplu, dar vom merge pe calea asta! O voi ajuta să-și plătească a doua facultate din pensia mea de la Uniunea Scriitorilor. Am făcut calcul și putem face asta. Poate vom lua și un credit, vom vedea! Ar fi vorba despre circa 4.000 de lei anual, o sumă pe care cred că o vom putea acoperi din pensia mea, repet!”, a mai spus Adriana Iliescu.

Citește și: Cu câți bani reușește să trăiască Adriana Iliescu, alături de Eliza. Suma este incredibil de mică: ‘Calculez fiecare ban’ EXCLUSIV

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Vreme extremă în România. ANM a emis alertă
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un plan
Capital.ro
El este Tan, bărbatul de 60 de ani care deţine secretul tinereții fără bătrânețe: "S-a întâmplat natural, organic"
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Armata OBLIGATORIE în România? ANUNȚUL lui Iohannis! AVERTISMENT cutremurător privind RĂZBOIUL în Europa
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro