Eliminare surpriză la Survivor România. Daniel Pavel a făcut anunțul șoc

Eliminare surpriză la Survivor România. Daniel Pavel a făcut anunțul șoc
O nouă eliminare la Survivor România. Ce anunț a făcut Daniel Pavel

Survivor România se întoarce cu o nouă eliminare! Situația tensionată este simțită de maxim la telespectatori din partea echipei Faimoșilor, iar Războinicii se folosesc de fiecare moment pentru a merge cât mai aproape de finalul concursului. De această dată, un nou concurent va pleca acasă.

O nouă eliminare la Survivor România

Survivor România are parte de multe provocări, astfel că totul este posibil în emisiunea ce îi ține pe toți fanii cu sufletul la gură. Va avea loc o nouă eliminare surpriză, iar drumul unui concurent din Republica Dominicană va ajunge la final. Faimoșii și Războinicii vor fi față în față cu un nou traseu de îndemânare, iar miza este foarte mare pentru ambele echipe.

Al doilea joc de imunitate al săptămânii vine și cu un nou anunț șocant din partea lui Daniel Pavel. În timpul unui consiliu de nominalizare, acesta decide să facă public anunțul surpriză printre concurenți. El a dezvăluit că unul dintre concurenții din emisiune va pleca acasă și va părăsi Republica Dominicană. 

„Bună seara de la cel de-al doilea consiliu de nominalizare și ultimul. În această seară am o serie de vești mai puțin plăcute. Pentru tine, Survivor România se oprește în această seară.”, spune Daniel Pavel.

Daniel Pavel, dezvăluiri inedite. Ce a spus despre Survivor România

Pentru prezentatorul de la Survivor România 2021 s-au schimbat foarte multe atunci când vine vorba despre viața sa. Acesta a făcut dezvăluiri inedite pentru fanii săi cu privire la show-ul pe care îl prezintă, explicând că este o provocare și pentru el, nu doar pentru concurenți.

Despre Survivor România, Daniel Pavel a spus că este „încununarea tuturor eforturilor mele profesionale din ultimii ani. Filmările prin care aducem Survivor România în casele românilor se fac preponderent în condiţii de junglă, mare, căldură tropicală, ploi torenţiale, etc, şi aceasta ne provoacă şi mai mult.”

Paștele l-a prins în Republica Dominicană pe el și pe cei ce au rămas până în acest punct în competiție. Daniel Pavel se luptă și el cu diferite provocări, căci locuiește într-o casă ce se află între râu și pădurea tropicală. Prezentatorul are parte de diferiți vizitatori, cum ar fi șopârlele sau tarantulele. Anul acesta i-a fost foarte dor de tradițiile românești, mai ales pentru că a lipsit din sânul familiei.

„Sarmalele, drobul şi salata de boeuf mi-ar ocupa memoria papilelor gustative însă e doar o amintire prea dureroasă să o mai evoc. Le făcea, la superlativ, doar mama mea – iar ea nu mai este cu noi. Aici am înlocuit drobul de miel cu fructele de mare! Îmi place şi asta, se leagă cu amintiri de pe vremea când eram ofiţer de marină şi navigam pe linie cu Brazilia,

Argentina şi Uruguay. Te arde carnea şi sufletul de dor, ce să mai. De iubita şi de băiatul meu, alături de mama lui. Ei stau în afara ţării, la Viena, unde apucasem să ajung pentru un proiect media, derulat în ultimii 5 ani. Îmi e foarte dor de România.”, a zis el, potrivit Click!.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI