Eliminare surpriză la ‘Bravo, ai stil’. Ilinca Vandici a făcut anunțul, nimeni nu se aștepta

Eliminare surpriză la ‘Bravo, ai stil’. Ilinca Vandici a făcut anunțul, nimeni nu se aștepta
Concurenta care a fost eliminata in prima gala de la Bravo, ai stil

Bravo ai stil! Celebrities a debutat cu un nou sezon plin de strălucire acum o lună de zile. În cadrul ediției de sâmbătă, 2 octombrie, a avut loc o Gală eliminatorie. Cine este concurenta care a părăsit concursul de la Kanal D.

Ce concurentă a fost eliminată de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Emoții, lacrimi și suspine în cadrul galei elimnatorii de sâmbătă, 2 octombrie, de la Bravo, ai stil! Celebrities. După o seară spectaculoasă și plină de strălucire, în care concurentele au respectat mai mult sau mai puțin tema ediției, Ilinca Vandici a dat vestea de care trei din ele se temeau cel mai tare.

La votul publicului au rămas Carmen Negoiță, Otniela și Nicoleta Nucă. Cele trei vedete au fost încărcate de emoții, sperând până în ultima clipă ca toate vor trece mai departe, în etapa următoare. Clipe extrem de emoționante au urmat, în așteptarea verdictului.

Numele rostit de Ilinca Vandici a venit, într-un final. Nicoleta Nucă a fost eliminată de la Bravo, ai stil! fiind concurenta care strânsese cele mai puține voturi din partea publicului. Cu ochii în lacrimi, celebra cântăreață și-a luat rămas bun de la cei trei jurați și de la colegele ei de platou.

Viviana Sposub, „victima” unor glume spuse de juratul Maurice Munteanu

Iubita lui George Burcea a avut parte de momente neplăcute la Bravo, ai stil!. Când a venit rândul să fie jurizată de către Raluca Bădulescu, Tibi Clenci și Maurice Munteanu, cel din urmă specialist a ironizat-o pe brunetă.

Maurice Munteanu i-a reproșat concurentei de la Bravo, ai stil! Celebrities faptul că imaginile pe care Viviana Sposub le afișează pe rețelele de socializare ar fi diferite față de realitate.

„Te editezi în poze! Te lungești, tu ești mică de înălțime. La față cred că bagă o mie de filtre! Îți faci buzele, talia, popoul! Problema concurentei e că nu știe dacă arată el ca în poze, dar tu arăți ca tine în poze? Televizorul nu minte!”, a răbufnit Maurice Munteanu la Bravo ai stil! Celebrities, la adresa Vivianei Sposub.

Juratul a explicat că totul a fost doar o glumă din partea sa, dar reacția Vivianei Sposub l-a surprins. Bruneta a izbucnit în lacrimi, spunând că vrea să plece din emisiune.

Maurice Munteanu: Stai, ne-ai crezut? Doamne, îmi e și frică să mai spun ceva!

Viviana Sposub: Gata! Plec!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI