Eliminare șoc la Survivor România. Nimeni nu se aștepta ca acest concurent să plece acasă: „Am dat tot ce am putut”

Eliminare șoc la Survivor România. Nimeni nu se aștepta ca acest concurent să plece acasă: „Am dat tot ce am  putut”
Ce concurent a părăsit Survivor

Survivor România este una dintre cele mai grele competiții. Concurenții au ajuns în punctul confruntărilor individuale, iar regulile competiției s-au schimbat complet pe ultima sută de metri. Provocările sunt mult mai grele, iar în fiecare ediție va pleca un concurent.

Cine a fost eliminat în această seară

În cadrul ediției de astăzi, echipele s-au destrămat complet și s-a dat startul confruntărilor individuale. Competiția a devenit aprinsă, iar un singur concurent va pleca acasă cu titlul de Supraviețuitor.

Începând cu această seară, jocurile fiecărei ediții vor fi în următorul fel: calificări, sferturi, semifinala și apoi finala, în care este aflat numele campionului zilei. Acesta este concurentul care va obține colanul de imunitate și o recompensă. De asemenea, va fi nevoit să facă o nominalizare în cadrul consiliului.

„Astăzi toți opt veți intra pe un traseu în fața calificărilor. Apoi sferturile, semifinala zilei și apoi aflăm numele unui campion al zilei, care va purta colanul de imunitate al zilei.

Cu acest colan la piept, mergem în consiliu. În consiliu, acest campion al zilei este salvat și va face nominalizare. Ceilalți șapte fac nominalizare.”, a spus prezentatorul Daniel Pavel.

Din păcate, aventura Survivor s-a încheiat în această seară pentru Ștefania Ștefan, după ce a fost votată, alături de Elena Chiriac și Ionuț Popa. La sfârșit, Ștefania a început să plângă și a mărturisit că regretă faptul că nu va putea ajunge în marea finală și, eventual, câștigarea competiției.

Cum se vor face eliminările de acum

De acum, doar campionul zilei se poate bucura de imunitate. Restul concurenților vor trebui să facă față emoțiilor, având în vedere că în fiecare ediție va părăsi competiția câte un participant, până când va rămâne doar campionul Survivor. De asemenea, concurenții vor intra pe traseu astfel:

„Intrați pe traseu, contratimp. Sunteți contorizați ca timp, cel care efectuează traseul în cel mai bun timp, numărul 1, cel care îl face în cel mai slab timp, numărul 8 și tot așa. Intrați în faza sferturilor împerecheați: numărul 1 cu numărul 8, 2 cu 7, 3 cu 6 și 4 cu 5.

În semifinala zilei contează partea de împerechere. Este iarăși evaluat timpul. E foarte important primul joc. De astăzi înainte veți lupta în manșe.”, a mai explicat Daniel Pavel în timpul emisiunii.

În cadrul consiliului de eliminare se vor face două nominalizări, concurenții urmează să voteze, ca și până acum, iar cel ce va primi cele mai multe nominalizări va fi propus spre eliminare. Celălalt nume va fi anunțat de campionul zilei. Cei doi vor intra la votul publicului, iar cei de acasă vor decide cine rămâne și cine pleacă acasă.