09 iul. 2020 | 15:49

Elena Udrea, lux pe litoral. Doar camera de hotel a costat 1.200 de lei

Știri generale
Elena Udrea, lux pe litoral. Doar camera de hotel a costat 1.200 de lei
Elena Udrea, lux pe litoral. Doar camera de hotel a costat 1.200 de lei

Elena Udrea are parte de o vacanță de lux la mare. Aceasta s-a relaxat alături de mama și de fiica ei într-un stabiliment superb din Venus. Astfel că, Elena Udrea își petrece vacanța de vară pe litoralul românesc.

Elena Udrea, lux pe litoral

Surse suțin că fosta blondă de la Cotroceni a ales să se cazeze, de mai bine de o săptămână, la Hotel Mera, în Venus, un stabiliment de patru stele, luxos. Aceasta a ales să locuiască într-una dintre vilele complexului, acolo unde o cameră cu masă all-inclusive costă, în această perioadă, costă 1.200 lei.

Astfel, în sejurul de pe litoral, Elena Udrea a stat împreună cu fetița ei, Eva Maria, în vârstă de aproape doi ani, și cu mama sa. Iubitul ei a ajuns în Venus abia duminică seara, fiind ocupat cu afaceri legate de business-uri imobiliar pe care îl deține.

Mai are parte de un confort

”Elena Udrea s-a comportat la mare ca orice turist, fără fițe, ba chiar a fost extrem de populară. Toată lumea a admirat-o și a spus despre ea că este cu adevărat o doamnă specială de fiecare dată când a văzut-o în resort”, au precizat persoane de la fața locului pentru WOWbiz.ro!

De menționat este că, dincolo de confortul de la mare, mai are parte de încă un confort, însă de data aceasta unul psihic. Astfel că, recent, DNA a clasat, din lipsă de probe, o parte din Dosarul Microsoft pentru care aceasta a stat 7 zile în arest. Elena Udrea mai are încă trei dosare de corupție pe rolul instanțelor: Gala Bute, Hidroelectrica și finanțarea campaniei prezidențiale a lui Traian Băsescu din 2009, pe care aceasta speră să le rezolve pe cale legală.

În Gala Bute, Elena Udrea a fost condamnată definitiv la 6 ani de detenție efectivă în iunie 2018, dar, între timp, fugise în Costa Rica. A fost prinsă, iar până la urmă a venit singură în țară, după ce condamnarea sa a fost anulată, ca urmare a deciziei CCR privind nelegalitatea completurilor de 5 judecători de la ÎCCJ.

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare
Digi24
Un român căutat de poliție a stat ascuns în Italia până când soția l-a dat de gol fără să vrea
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Tragedie în sport. Fotbalist ucis la doar 21 de ani, în Hunedoara
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Bucurie imensă pentru Simona Halep. Chiar ea a făcut anunțul: Sunt recunoscătoare...
Capital.ro
Sucul de morcovi, aur pentru sănătate. Efectul puternic pe care îl are asupra organismului
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a rămas surprinsă de ce era în ea. A povestit totul
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro