Elena Udrea, apariție neașteptată. Unde a fost surprinsă fosta blondă de la Cotroceni

Elena Udrea, apariție neașteptată. Unde a fost surprinsă fosta blondă de la Cotroceni

Când vine vorba despre viața personală, iubitul Elenei Udrea este cât se poate de discret. Adrian Alexandrov preferă intimitatea și rareori oferă detalii despre viață alături de cea care, ani la rând, a fost pe prima scenă politică a țării. Astăzi, însă, iubitul blondinei i-a surprins pe fani cu o fotografie de familie.

Adrian Alexandrov „dă din casă“

Zilele trecut, iubițelul cu 11 ani mai tânăr al Elenei Udrea a lăsat puțin deoparte discreția și le-a arătat fanilor unde își petrece vacanța. Un bun motiv ar putea fi faptul că, fiind într-un loc public, la fel de bine i-ar fi putut fotografia alții, așa că de ce să nu o facă chiar el.

Cei doi pare-se că a uitat de probleme și de încercările grele prin care au trecut, iar acum se bucură din plin de familia pe care și-au întemeiat-o, precum și de zilele însorite.

Fotografia postată de Alexandrov îi surprinde fericiți, la mare, alături de micuța lor de aproape doi ani, Eva Maria.

„Cea mai sigură cale spre inima unui copil este să petreci timp cu el“, a scris iubitul Elenei Udrea în dreptul fotografiei.

Ce spune Elena Udrea despre iubitul ei

Fosta blondă de la Cotroceni a trecut prin experiențe grele de-a lungul anilor, însă a reușit să găsească persoana care să o susțină și să o înțeleagă. La adresa bărbatului, se pare că blondina are numai cuvinte de laudă.

„Este o relație frumoasă, puternică nu doar prin faptul că avem un copil, ci și pentru că s-a consolidat printr-o experiență grea pentru oricine. Adrian a făcut față neașteptat, mai bine chiar decât alții cu mai multă experiență de viață. Este un tată minunat, implicat, prea implicat chiar, și care o iubește enorm pe Eva. Ne place să facem lucruri împreună, să avem planuri care acum o includ și pe Eva.

Eu sunt mult mai permisivă cu ceea ce are voie să facă Eva, mai puțin stresată de tot ce ar putea să fie greșit, îi spun de mult mai puține ori «nu», sau aproape deloc. Prefer să comunic cu ea ca și cu un copil mare și mie mi se pare că funcționează, Eva înțelegând și reacționând la tot ce îi spun“, declara, cu puțină vreme în urmă, blondina.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI