Elena Udrea ar putea fi mamă pentru a doua oară. Adrian Alexandrov a dezvăluit câți copii vrea să aibă cu fostul ministru

Elena Udrea ar putea fi mamă pentru a doua oară. Adrian Alexandrov a dezvăluit câți copii vrea să aibă cu fostul ministru
Adrian Alexandrov a dezvăluit câți copii vrea să aibă cu Elena Udrea

Elena Udrea și afaceristul Adrian Alexandrov își doresc o familie mare. Afaceristul a vorbit despre nuntă și botez și a dezvăluit că își dorește să aibă patru sau chiar cinci copii cu fostul ministru. Dacă lucrurile merg așa cum și-au plănuit, Elena Udrea ar putea fi mamă pentru a doua oară.

Adrian Alexandrov a dezvăluit câți copii vrea să aibă cu Elena Udrea

Iubitul Elenei Udrea a mărturisit că viața li s-a schimbat din momentul în care s-a născut fetița lor, Eva. Într-un interviu acordat celor de la Viva!, el a spus că micuța, care face în curând 9 luni, a început să înțeleagă lucruri, e cuminte, iar părinții ei încearcă să o treacă pe mâncare normală.

„Relația noastră s-a schimbat în bine de când am devenit părinți, și faptul că ne leagă un copil acum e un lucru extraordinar. Ne simțim extraordinar acum să avem un copil așa minunat.

(…) Eva Maria face aproape 9 luni, a crescut, a început deja să ne înțeleagă, adică Elena când îi spune să facă anumite lucruri, este evident că le înțelege. E cuminte, liniștită, nu prea mănâncă ce trebuie, dar îi place laptele în continuare. Încercăm să o dezobișnuim, să o  trecem pe mâncarea normală”, a declarat Adrian Alexandrov.

Bărbatul a precizat că se duce cât de des poate în Costa Rica pentru a fi alături de Elena Udrea și de Eva, dar nu poate sta permanent cu ele pentru că are afaceri în România. Botezul fetiței încă nu a avut loc, dar sigur va fi înainte de nuntă. Adrian Alexandrov își dorește o familie mare, iar dacă lucrurile merg conform planurilor, Elena Udrea ar putea fi mamă pentru a doua oară.

„Eu m-aș gândi și la al patrulea, la al cincilea copil, îți dai seama. Atât de mult îmi plac copiii, aș face mulți. Și Elena își dorește, da, dar vedem, momentan este situația care e, așteptăm să vedem ce se întâmplă”, a mai spus iubitul Elenei Udrea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI