Adrian Alexandrov a lăsat-o pe Elena Udrea în Costa Rica și a revenit în România. Cum a fost surprins, la Corbeanca

Adrian Alexandrov a lăsat-o pe Elena Udrea în Costa Rica și a revenit în România. Cum a fost surprins, la Corbeanca
Cum a fost surprins Adrian Alexandrov la întoarcerea în România?

Adrian Alexandrov s-a întors în România, pentru a putea fi cât mai mult alături de Eva Maria. Ce se întâmplă cu Elena Udrea acum și ce a mărturisit că va face, înainte de botezul fiicei sale, care se apropie cu pași repezi?

Cum a fost surprins Adrian Alexandrov la întoarcerea în România?

Apele s-au calmat în cazul Elenei Udrea. Aceasta se află în continuare în Costa Rica, iar Adrian Alexandrov o vizitează des. Soțul fostului ministru are pe umeri o responsabilitate imensă pe nume Eva Maria. De asemenea, bărbatul și-a găsit timp să-și vadă prietenii și să se bucure pe îndelete de compania lor. Botezul fiicei celor doi se apropie, iar Elena Udrea a dezvăluit că își dorește enorm de mult ca micuța să fie creștinată în România.

Adrain Alexandrov se bucură de revenirea în România
Adrain Alexandrov se bucură de revenirea în România

Cu toate acestea, nu se știe dacă se va putea întâmpla acest lucru, astfel, în consecință, cuplul Udrea-Alexandrov ia în calcul ipoteza de a o boteza în Costa Rica, chiar și dacă acela va fi un botez catolic. “Am tot sperat că o să fac botezul acasă, cu prietenii, cu familia, dar vom vedea. Trebuie să luăm o decizie, pentru că crește copilul, o să îi fie greu nașei să îl ridice. Dacă nu găsim o biserică ortodoxă, o vom boteza într-una catolică, voi face o cerere de aprobare. Alina Bica a filmat venirea pe lume a Evei. Voi face botezul cât mai curând posibil”, a spus Elena Udrea la o emisiune tv.

 

Adrial Alexandrov alături de prietenii săi
Adrian Alexandrov alături de prietenii săi

Adrian Alexandrov, mesaje emoționane despre fiica sa

Adrian Alexandrov este un tată mândru și lasă acest lucru la vedere ori de câte ori are ocazia. Soțul Elenei Udrea postează des fotografii cu micuța Eva Maria, alături de cuvinte extrem de frumoase la adresa ei. „Există locuri în INIMĂ ❤️ despre care nici măcar nu știi că există, până când nu iubești un copil ?”, a scris Adrian Alexandrov, în mediul online.

Eva Maria, fiica lui Adrian Alexandrov
Eva Maria, fiica lui Adrian Alexandrov

Trecem prin momente dificile, și tot ce ne dorim este ca micuța noastră, un suflet nevinovat… să nu fie ținută departe de mama ei, pentru că acum este momentul în care are cea mai mare nevoie de ea. Elena este o femeie puternică, și va trebui să râmână puternică în continuare pentru ea și pentru fetița noastră. PS: Îmi este greu să înțeleg, sau să procesez lipsa de umanitate a unor persoane din România, care găsesc satisfacție în smulgerea unui copil de doar 2 săptâmâni, din brațele mamei„, a mai scris Alexandrov pe o rețea de socializare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI