Elena Merișoreanu, gest emoționant pentru parastasul Ionelei Prodan: „Trebuie să îi păstrăm amintirea” VIDEO

Elena Merișoreanu, gest emoționant pentru parastasul Ionelei Prodan: „Trebuie să îi păstrăm amintirea” VIDEO
Ce a spus Elena Merișoreanu despre Ionela Prodan. Artista a compus o melodie în cinstea fostei sale colege de breaslă.

Anamaria Prodan a organizat o comemorare impresionantă în cinstea mamei sale. Regretata artistă ar fi împlinit pe data de 6 octombrie 2022 frumoasa vârstă de 75 de ani. La parastas au participat personalități importante din țara noastră, cu precădere din breasla interpretei de muzică populară. Află în rândurile de mai jos ce a spus Elena Merișoreanu despre Ionela Prodan. Cântăreața a făcut un gest cu adevărat admirabil!

Momente speciale în memoria Ionelei Prodan

Fosta parteneră a lui Laurențiu Reghecampf a organizat un parastas impresionant în onoarea regretatei artiste Ionela Prodan. Interpreta de muzică populară care acum ar fi avut 75 de ani și-a construit o carieră strălucită de-a lungul timpului. Mama Anamariei Prodan a fost distinsă cu o mulțime de premii pentru activitatea sa artistică.

Din nefericire, în urmă cu cinci ani de zile, Ionela Prodan a pierdut lupta cu o boală incurabilă. Fiica sa a făcut toate eforturile posibile pentru a o salva. Totuși, în cele din urmă, solista s-a stins din viață la Spitalul Elias din București.

Parastasul organizat de Anamaria Prodan în cinstea mamei sale a avut loc în Cimitirul Bellu din Capitală. La evenimentul privat au participat mulți artiști de renume din România. Maria Cârneci, Corina Gheorghe, Ștefania Rareș, Constantin Măgureanu, Ionuț Sidău, Petrică Pană, Valeria Arnăutu, Mărioara Man – sunt doar câteva dintre vocile care au interpretat la evenimentul organizat de impresară.

Printre artiștii invitați la parastas s-a numărat și Elena Merișoreanu. Bineînțeles, cântăreața de muzică populară a onorat invitația și a interpretat la parastasul organizat în cinstea fostei sale colege de breaslă. Se știe că Elena Merișoreanu și Ionela Prodan au fost bune prietene.

Ce a spus Elena Merișoreanu despre Ionela Prodan


Elena Merișoreanu a susținut un moment emoționant în memoria artistei. Interpreta de muzică populară a compus chiar și o melodia pentru Ionela Prodan, care a mișcat inimile tuturor personalităților prezente la Cimitirul Bellu. Despre Ionela Prodan a spus că și-o amintește mereu ca fiind fericită.

„Fiecare are un moment special. Vin colegii, foștii colegi care au cunoscut-o, care au cântat cu ea. Fiecare e special în felul lui. Am făcut un cântec special pentru acest eveniment neplăcut, dar trebuie să îi păstrăm amintirea așa cum o știm noi, veselă”, a spus Elena Merișoreanu, într-o intervenție pentru WowBiz.

Cântăreața a transmis că Ionela Prodan nu ar vrea, cu siguranță, ca oamenii să fie triști din cauza stingerii sale din viață. Din contră, mama Anamariei Prodan și-ar dori, mai degrabă, ca românii să își amintească într-un mod frumos de ea, prin intermediul cântecelor frumoase pe care le-a interpretat.