Elena Merișoreanu, acuzații grave la adresa lui Petru Mircea. Ce divulgă despre fostul soț al Mădălinei Manole (exclusiv)

Elena Merișoreanu, acuzații grave la adresa lui Petru Mircea. Ce divulgă despre fostul soț al Mădălinei Manole (exclusiv)
Elena Merișoreanu, atac dur la adresa lui Petru Mircea, fostul soț al Mădălinei Manole

Elena Merișoreanu nu a mai putut să se abțină și a ieșit la atac! Vedeta a avut câteva replici dure de spus la adresa lui Petru Mircea, fostul soț al Mădălinei Manole. Românii nu credeau că o să se ajungă la așa ceva.

Marian Manole, scandal cu Petru Mircea. Situația este halucinantă

De curând, un nou scandal a zguduit lumea showbiz-ului românesc. Petru Mircea nu i-a mai dat voie cumnatului său să posteze fotografii cu Mădălina Manole, susținând că doar el deține marca regretatei artiste. Dacă acest lucru se va mai întâmpla, Marian Manole o să fie chemat la tribunal.

“Dragi fani ai Mădălinei, începând de azi, de mâine sau poimâine, voi renunța la acest cont de Facebook dedicat surorii mele! Puiucul, fostul meu cumnat, mă dă în judecată! Principalele capete de acuzare sunt:

1). Postez poze cu casa lui. 2). Postez poze cu copilul lui. 3). Postez poze cu soţia lui, Magda! Și spune el că este ilegal şi şocant!!! Postez poze cu Magda, sora mea, nevasta lui, adică cu artista Mădălina Manole!

Măgduţa îi spuneau părinții mei! El îi spunea Magda! Normal!”, a zis Marian Manole.

Ce spune Marian Manole despre Petru Mircea: ‘Vrea să îmi bage pumnul în gură’

De asemenea, fratele Mădălinei Manole a susținut că fostul soț al artistei susține că oricine își dorește să facă ceva în memoria surorii sale trebuie i să se adreseze lui.

„Mai nou, Mădălina Manole este brand înregistrat! Drepturile folosirii acestui brand îi aparțin lui! Oricine vrea să facă ceva în memoria artistei trebuie să i se adreseze lui! Eu am trecut peste el!

Este sora mea și nicio lege din ţara asta nu-mi interzice să folosesc numele ei de scenă, să postez imagini cu ea!

El vrea să-mi bage pumnul în gură ca să se aștearnă liniștea peste acest caz! Îl deranjează că, și după 11 ani de la moartea ei, se vorbește despre Ea!”, a mai zis fratele regretatei vedete.

Ce se întâmplă, de fapt, între Marian Manole și Petru Mircea

Chiar dacă Marian Manole a explicat că nu are bani de avocați, lui nu îi convine deloc ce i s-a zis și va continua să posteze fotografii cu sora sa, dar o să scoată și la licitație câteva lucruri ce i-au aparținut Mădălinei Manole.

„Voi începe să postez numai și numai despre mine, viața mea, glume, bancuri, cafeluțe de dimineață, inimioare, sport, filme, orice! N-ar fi rău! Mă pregătesc de procese! Cu dânsul! N-am bani de avocați!

O să scot la licitație câteva lucruri care le mai am de la ea, câteva CD-uri, fotografii, un tablou mare, câteva mici, dar cred că mă voi reprezenta singur in instanță!”, a adăugat Marian Manole, pe Facebook.

Ce spune Elena Merișoreanu despre Petru Mircea: ‘Este un tiran’

Românii au fost șocați să afle ce se întâmplă între Marian Manole și fostul soț al Mădălinei Manole. După acest scandal, Elena Merișoreanu a ieșit la atac și a susținut că Petru Mircea este un tiran ieșit din comun.

„Da, îl cunosc pe Petru, normal! Este un tiran ieșit din comun. Nu înțeleg de ce face atâta rău. El s-a trezit în averea fetei. Eu un om dezumanizat, cred că banul l-a dezumanizat.

Este foarte urât ce face. Să îi dea în judecată familia, nu cred că are ce face, sunt frați de sânge Mădălina cu Marian.

Am pe cineva în Ploiești și îmi spune că la mormântul Mădălinei Manole tot timpul este curat, sunt mereu lumânări aprinse și flori. Și nu cred că Petru face toate aceste lucruri.

Există un Dumnezeu acolo sus și are grijă de toate.”, a spus Elena Merișoreanu, în exclusivitate, pentru PlaytechImpact.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI